CONCURS – cu un gând câstigi un domeniu

De o grămadă de timp îmi doream să organizez un concurs şi iată că s-a ivit ocazia. Vor mai apărea şi altele dar premiile vor fi total diferite. Adică eu am de gând să organizez un concurs cu cărţi. Dar acum trebuie să vorbim despre ceea ce se oferă în acest moment. Pentru că Dl Doctor şi-a uitat inspiraţia în locurile în care îşi tratează pacienţii, şi pentru că nu găseşte momente prielnice pentru a scrie, m-am gândit să vă spun despre ce este vorba. Se oferă nici mai mult, nici mai puţin de cinci domenii pe care puteţi scrie liniştiţi cât timp vă pofteşte inima.

Bloggerii care sunt la început de drum cunosc deja diferenţa uriaşă dintre un subdomeniu de la Blogger, WordPress, sau altele de genul, şi un domeniu propriu. Cei care scriu de mult timp dar au rămas pe subdomenii, ştiu destul de bine că fiecare platformă îi limitează într-o oarecare măsură. Adică nu poţi face tot ce vrei cu blogul tău. În cazul acesta, domeniile oferite ar deveni ale voastre, cu simpla condiţie de a vă ocupa de ele, adică scriind şi nelăsând praful să se aşeze peste cuvinte. Un blogger pasionat scrie, transmite, comunică, împărtăşeşte. Vreau să cred că asta vă doriţi să faceţi şi voi.

Ce trebuie să faceţi:

 • să daţi like paginii de Facebook – Gânduri.info
 • să scrieţi un articol în care să spuneţi de ce vă doriţi un domeniu şi care sunt gândurile care vă vin în minte atunci când vă gândiţi la o căsuţă nouă, virtuală. Şi specificaţi care ar fi domeniul pe care l-aţi dori din cele cinci.
 • articolul să aibă cel puţin 200 de cuvinte.
 • să reveniţi aici cu link-ul către articolul postat pe blogul vostru.

Domeniile oferite sunt:

 • vreausafiu.eu
 • vreausafiu.com
 • brokenhearts.info
 • tcmures.ro
 • eurosi.info

Concursul se desfăşoară în perioada 25 iulie – 10 august. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina oficială de facebook, Ganduri. info şi printr-un mail, pentru a putea intra în posesia domeniilor. 

Spor la scris!

concurs 2

 

Reclame

3 comentarii

  1. Mulțumim pentru ofertă însă, toate domeniile vin la pachet și cu hostare gratuită, atâta timp cât vor fi întreținute cu și de bloggeri serioși.
   Toate bune!
   P.S.: Poate va fi o idee pentru un concurs viitor…

   Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s