Despre obsesiile mele sau despre cât de anormala sunt

Detalii extraordinar de multe despre mine n-am dat până acum. Că nu am de ce, deşi cam în fiecare articol spun ceva despre mine sau despre o situaţie prin care trec sau am trecut. Deci update-uri fac aproape zilnic, doar că le scriu pe parcurs, pentru că n-am de ce să vă spun totul dintr-odată. Şi nici n-ar avea farmec. Aşa că m-am gândit să vorbesc puţin despre obsesiile, ciudăţeniile, fixurile mele. Toţi avem păsărici, dar eu deja sunt aproape convinsă că am stoluri. Probabil că n-am mai spus până acum că sunt o Geamănă extrem de ciudată, aiurită, cu capul în nori.

Am momente în care sunt perfecţionistă. Totul trebuie să iasă perfect, până la cel mai mic detaliu. În momentul în care mă implic într-un proiect, de exemplu, şi ştiu că un anumit număr de oamenii îşi pun baza în mine, contează pe ceea ce trebuie să realizez, sunt atentă la fiecare detaliu şi mă enervez teribil dacă un singur lucru iese altfel decât îmi planific sau propun.

Nu am răbdare. Nu am deloc răbdare. Pentru mine termenii cei mai valabili sunt: aici şi acum. Poate pentru că am fost obişnuită, în decursul anilor, să fac lucrurile la foc automat.Şi m-am conformat de fiecare dată cerinţelor, astfel încat nu am avut niciodată răbdare să aştept timp îndelungat pentru a îndeplini un anumit lucru. Nu îmi place să aştept. Sau să fiu pusă să aştept o anumită perioadă de timp pentru a intra în posesia unui lucru. E extraordinar de greu să număr orele sau minutele. În altă ordine de idei, e pedeapsa cea mai grea.

Sunt inventivă şi îmi place să scriu. Se tot speculează că asta ar fi zodia scriitorilor, jurnaliştilor, artiştilor, oamenilor care creează. Eu am ales prima variantă, printre altele. Îmi place să scriu. Mă linişteşte. Îmi place să pun în cuvinte tot ceea ce îmi imaginez. Recent mi se propusese să scriu poveşti pentru copii. Am lăsat iniţiativa suspendată în aer pentru că nu am scris până acum nimic de domeniul fantasticului. Şi nu cred că aş reuşi să-l fentez pe Petre Ispirescu. Dar poate într-o zi o să încerc şi asta, să văd dacă iese ceva bun.

Blogul trebuie să aibă un aspect plăcut. Ştiu că pentru marea majoritatea care îmi citesc blogul sau care citesc bloguri în general, acest detaliu nu are importanţă. Până la urmă fiecare cititor este interesant de conţinut, nicidecum de felul în care arată blogul. Aspectul este cel mai puţin notat. Eu nu pot scrie dacă nu îmi place cum arată blogul meu. Ţin cont de toate detaliile, gen header, background, widget-uri, pluginuri. E adevărat, mă plictisesc repede, şi mereu îmi vine să schimb temele, dar încerc să mă abţin. Măcar o vreme.

Vorbesc destul de mult şi îmi place să comunic.Nu ştiu dacă este avantaj sau dezavantaj, dar sunt genul care vorbeşte. Care trebuie să vorbească. Atunci când am ceva de spus, prefer să o fac, decât să tac. Sunt destul de impulsivă şi e total nerecomandat să adun în mine energii negative, pentru că atunci când le dau drumul, omul vizat trebuie să fugă. Cât de repede poate. Pe de altă parte, în orice tip de relaţie, mi se pare importantă comunicarea. Într-o relaţie de iubire este esenţială, pentru că până la urmă comunicarea este baza, apoi vine şi restul.

Va urma…

black-and-white-women-wallpaper

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s