Tot ce mă mai poate salva e iubirea

..and...i love u
..and…i love u

Ieri mă gândeam la ceea ce ţine de încrederea în celălalt. Mă gândeam la cât de importantă e şi cât contează în relaţia de cuplu. Pentru ca acea încredere să sporească şi pentru a nu se ajunge la tensiuni, cred că este esenţial, în primul rând să comunici. Sa fii sincer, să nu minţi, să-ţi stabileşti nişte limite atunci când ştii că anumite gesturi sau atitudini îl rănesc pe cel pe care îl iubeşti.

Apoi, eu cred în dovezile de iubire. În gesturile mici, dar tandre, care îţi inmoaie inima ori de câte ori sunt făcute.

Inima m-a condus la tine. Câteodată mintea mi-e invadată de fel de fel de gânduri care îmi tresar în degete. Şi mă apuc să le scriu, să ţi le spun. Pentru că am încredere în tine. Şi în faptul că mă vezi aşa cum sunt, mă apreciezi pentru ceea ce sunt, mă iubeşti asa cum sunt. M-am deschis către tine tocmai pentru că am avut cumva certitudinea că nu o să mă fărâmi. Şi că o să îmi pui doar clipe fericite în suflet.

Mă uit la noi şi îmi place ce văd. În duminica asta aş fi stat întinsă pe iarbă. Cu tine lângă. Aş vrea să îmi petrec fiinţa în jurul fiinţei tale, să mă protejezi şi să te iubesc mai presus de mine. Uneori îmi vine să scriu. Să nu las gândurile să se încâlcească, nici să plece. Am un elan nebunesc, deşi uneori simt că obosesc.

Câteodată mă dărâmă răutatea celor de la care mă aştept cel mai puţin să dea cu mine de pământ. Apoi am senzaţia că e ceva în neregulă cu mine. Şi-mi vine să bocesc până rămân fără lacrimi. Alteori nu am timp să plâng. Sau să fiu slabă. În momentele acelea vin la tine, pentru că ştiu că mă tratezi cu blândeţe. Şi mă simt acasă în braţele tale.

Sunt zile în care inventez poveşti despre oameni frumoşi.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s