Oamenii lasă poezii nescrise în mine

Suntem povești spuse și nespuse
Suntem povești spuse și nespuse

Azi m-am simţit cumva, singură. În raport cu lumea. M-am simţit încolţită când am văzut cum toate problemele vin buluc peste mine.  Primul impuls a fost să alerg până la tine şi să-ţi spun ce mă apasă. Apoi mi-am zis că nu are rost să te împovărez cu toate nimicurile mele. Vor trece cumva. Dar am sentimentul că trec mai uşor când ţi le comunic ţie.

Răutatea lumii e dezolantă. Şi parcă uneori te trage în jos. Dar lumea lor nu e şi lumea mea. Lumea e a mea, în raport cu mine însămi. Eu nu mă ascund după planuri de termen lung. Caut sensurile mici căci cele mult prea mari mă copleşesc şi-mi strâng inima. Parc-ar vrea să-mi curgă o lacrimă la gândul că oamenii sunt incapabili să fie mai buni.

În tine îmi găsesc în fiecare zi echilibrul. Puterea gândului e fabuloasă. Nu mă tem, sau am încetat să o mai fac. Mi se mai spune câteodată că sunt o ciudată, încât e posibil să încep să cred asta. Sunt impulsivă. Rareori calmă. De multe ori vulcanică. Pentru că îmi curge pasiunea prin vene. O folosesc în tot ceea ce fac. Eu am emoţii, şi căderi, şi ridicări.

De când ai apărut în viaţa mea, m-am lipit de tine, pur şi simplu. M-am îndrăgostit de toate lucrurile pe care le facem împreună şi care formează un ”noi”. Cred în timpul infinit al iubirii. Şi-n senzaţia de siguranţă pe care mi-o oferi. Acel ”te iubesc” mi-a lipsit de când exist. Când îl simt rostit se produce-n mine o adevărată exaltare sufletească, şi uit să mai respir, între două bătăi de inimă.

Sunt în perioada în care am nevoie de oameni. Să mă iubească, ocrotească, protejeze, îmbrățișeze. Uneori sunt fragilă și gata să mă frâng la fiecare adiere. Am nevoie să rămâi. Pentru totdeauna.

Reclame

3 comentarii

  1. As vrea sa iti spun ca si eu sunt in aceasi perioada.
    As vrea sa vin pana la tine, sa te iubesc si sa te imbratisez.
    Iubesc sa mi te stiu prietena! >:D<

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s