Fluturii când iubesc, simt oameni în stomac?

Iubirea ne dă un sens, oricât de mic ar fi el. Iubire e atunci când se gândeşte la tine. Când simţi că te face productiv. Iubire e atunci când în fiecare zi omul drag sufletului tău îţi aduce în dar câte o trăire.

Când găseşti iubirea ţii cu dinţii de ea şi o păstrezi fierbinte în suflet. Nu-i dai drumul, nu renunţi, nici măcar în momentele cele mai grele, presărate cu nenumărate încercări. Te agăţi atât de tare, încât nici măcar nu-ţi pasă când îţi simţi degetele sângerând. În acelaşi timp, iubirea nu e constrângere, obligaţie sau lucru forţat. Iubirea e libertate şi suflet liber.

Acum văd iubirea cu alţi ochi şi o simt altfel. Total diferit de momentele în care am înjurat-o printre dinţi pentru că m-a dezamăgit ca proasta. Dacă nu i-aş fi cunoscut părţile alea dureroase, chinuitoare, decupate parcă din poveşti de groază, nu aş fi ştiut cum să te iubesc atât de intens şi total, astăzi. Acum o percep la un alt nivel. Îmi dau seama că ea este mult mai mult decât credeam sau îmi imaginam. De câte ori îmi revii în gând, mă simt invadată de fluturi.

 

Iar acum spune-mi…fluturii când iubesc, simt oameni în stomac?

tumblr_m9fdfvEtGd1qjjt1ko1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s