Femeia frumoasă este aceea care iubește

Femeia este cea mai puternică iluzie a bărbatului. E singura beţie a inimii. Femeia neutralizează sau îndulceşte toate nefericirile. Măreţia femeii se arată în momentele cruciale. Femeia este cea mai mare bucurie a bărbatului.

Bărbatul este artist, femeia este Arta însăşi: bărbatul este sculptor, femeia este Sculptura; bărbatul este pictor, femeia este Pictura; bărbatul este istoric, femeia este Istoria; bărbatul este compozitor, femeia este Muzica; bărbatul este coregraf, femeia este Dansul; bărbatul este dramaturg, femeia este Comedia, Drama şi Tragedia; bărbatul este poet, femeia este însăşi Poezia.

Dacă cel puţin în mine ar fi fost două femei, una care vorbește si cealalta care ascultă, una care trăiește și cealaltă care priveşte, cât de bine aş fi știut să mă iubesc…

Fă o femeie fericită şi o să observi o femeie extrem de frumoasă! Pentru că îi râde sufletul, iar inima îi arde ca soarele. Pentru că ochii îi devin stele, iar braţele ei devin cel mai frumos loc din lume. Pentru că vorbele îi sunt miere, iar aerul miroase a iubire.

Femeile fericite sunt cele mai frumoase.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s