Ştii …tu ştii că iubirea mea tinde către infinit ?

Dragostea ne ridică în proprii noştri ochi. O clipă de dragoste face mai mult decât o viaţă de mărire. Te-ai gândit vreodată că dragostea este atât de prost înţeleasă, însă este cea mai dorită afecţiune a inimii care slăbeşte creierul, îţi face ochii să strălucească, obrajii să roşească, tensiunea arterială să crească şi buzele să se umezească?

De-a lungul vieţii am întâlnit oameni care, inevitabil, au lăsat  amprenta unui pas pe nisipul sufletul meu. Poate unii mi-au strivit vise şi sentimente sub talpa unui bocanc greu în timp ce alţii au lăsat doar urma unui pas desculţ.

Tu mi-eşti pas înainte şi umăr cald pentru o frunte obosită. Îmbraţişare după o zi grea, încurajare după un eşec. Amintire atunci când amintirile se construiesc sub clar de lună. Îmi place să cred că si eu îţi sunt la fel. Dragul meu, tu ai un loc special în inima mea.

Știi…te-aș putea iubi doar o singură zi, o iubire ce ar ține cât o viață de fluture, o minune de iubire multicoloră , vie și palpabilă. Mi-aș deschide aripile-n brațele tale, iar sufletul meu și-ar desface petalele în căușul palmelor. Ai vrea să zbori cu mine?

Știi…te-aș putea iubi un an întreg, un an în care ți-aș putea arăta cât de ușor devine totul atunci când grijile-s purtate pe doi umeri, când dorurile se împart frumos la doi, când iubirea se divide-n două suflete ca apoi să se înmulțească în cele două inimi din piepturile noastre.

Știi…eu aș putea să te iubesc o zi, o lună, un an, dar tu lasă-mă să te iubesc o viață, o viață în care anii să ne fie măsurați în nemărginire și totuși să simt că nu mi-e de-ajuns…

Știi …tu știi că iubirea mea tinde către infinit ?

Beyonce-Wallpaper-Drunk-In-Love

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s