Vreau să-mi pictez visele şi dragostea

Telefonul sună. Apăs butonul roşu în semn că nu pot articula mai mult de 5 cuvinte.

Am o migrenă cumplită. Vocile din mintea mea urlă. Ignor cu diplomaţia de care care capabilă, conversaţiile de complezenţă, la care nu vreau să particip. Îmi iau un răgaz de câteva ore în care mă pun pe pauză şi opresc melodiile de pe repeat. Încă mai simt o durere ascuţită în palmă.

A fost un timp în care am încercat să îmi dozez afecţiunea, de teamă să nu retrăiesc dureri. Am constatat că îmi place să-ţi ofer tot ce am mai bun în mine. Mi-am mai dat seama că doar atunci când sunt cu tine mi-e bine, mi-e cald, mi-e acasă. Iese la iveală un zâmbet care se conturează direct în suflet, de câte ori gândul mă poartă acolo unde te afli.

Cică mintea noastră e cea mai capabilă să facă lucruri pe care noi nici nu ni le imaginăm posibile. Autosugestie. Stare de semi-transă. Parcă neuronii mei încep să se trezească iar durerea trece. M-am mai liniştit un pic. Aveam alt articol în minte, dar probabil îl voi scrie într-o altă zi. Acum nu îmi mai vine să zgârii pereţi. Vreau să-i colorez. Să-mi cumperi azi o pensulă şi-o tempera.

Vreau să-mi cumpăr un şevalet şi să-l aşez lângă geam. Apoi să-mi pictez visele şi dragostea. Soarele s-a hotărât să mai dea un semn.

Azi ar fi fost o zi perfectă de plimbare la braţ…

Şi se mai întâmplă să te opreşti şi să contempli o bătaie a frunzelor
Şi se mai întâmplă să te opreşti şi să contempli o bătaie a frunzelor..

 

 

Reclame

4 comentarii

  1. Ele se pictează cu pasiune și cu iubirea care vibrează către tine, ca om. Visele mele sunt departe, iar dragostea nici nu mai știu unde e. Așa că trebuie să sper momentan, și cam atât 🙂

    Apreciază

  2. @teodora-elena , ai dreptate. Cu toate astea iubirea e in tine. Visele tine-le aproape, iar dragostea se va arata atunci cand te astepti mai putin. Pare un cliseu, dar e unul adevarat.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s