Iertarea nu schimba si nu sterge faptele

“Când într-o căsnicie unul din soți își găsește pe cineva, cel/cea de acasă dintr-o dată se umple de toate defectele, ca de bube dulci. Totul este să ai răbdare și lucrurile se reechilibrează: vezi că și «zeul» mai are defecte, vezi că și «vechitura» de acasă are calități și, una peste alta, ajungi de multe ori la concluzia că «vechitura» e mai bună decât «prospătura».” – Ileana Vulpescu.

Amintirile sunt ca niste albume cu poze, in care sunt multe copii si putine originale.

Aventurile extraconjugale, dar şi aventurile amoroase ale bărbaţilor implicaţi în relaţii stabile neconcretizate în căsătorie se pot lăsa nu numai cu inimi frânte, ci şi cu penisuri “fracturate”. Bărbatul care nu este sigur pe propria sexualitate va căuta mereu moduri de a-şi dovedi că “încă mai poate”.  Sexul înseamnă validare – a masculinităţii, a forţei de seducţie, sexul înseamnă putere. Pe mine, personal, m-a scârbit întotdeauna o relaţie în care este necesară doar atracţia fizică si acel consimţământ tacit la aventură şi la duplicitate. Dacă înşeli iar omul de lângă tine nu-ţi este suficient, de ce rămâi alături de el?

Deşi femeia excelează la se minţi pe ea însăşi, în acelaşi timp o femeie excelează şi la a traduce emoţiile mult mai bine decât un bărbat. Nevoia de siguranţă a femeii este profund ameninţată când află că partenerul ei o înşeală. Dacă bărbatul s-ar întreba, la timp desigur, dacă merită acea aventura să pună în pericol relaţia de iubire în care se află, dacă merită o oră de plăcere suferinţa pe care i-o provoacă femeii iubite dacă ea ar afla, probabil că lucrurile ar sta puţin altfel.

Înainte să te decizi să faci un astfel de pas, înainte de a ajunge să-ţi minţi partenera şi să o trădezi prin paturi străine, întreabă-te dacă ea merită dovada de iubire pe care i-o oferi. Stai câteva minute şi întreabă-te dacă viaţa ta ar fi mai frumoasă şi mai liniştită fără prezenţa femeii pe care spui că o iubeşti. Dacă te simţi mai bărbat având două sau mai multe relaţii în paralel, opreşte-te din tot ceea ce faci, mergi la primul magazin, cumpără un pachet de prezervative şi fă sex până la epuizare. În definitiv, tot tu eşti cel care va pierde.

 inseala-barbati

Reclame

4 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s