Iubirea este o energie care pluteşte…liber!

Pacea interioară este busola noastră internă. Toate relaţiile înfloresc atunci când există armonie. O femeie se simte cu adevărat fericită şi împlinită în momentul în care se eliberează de emoţiile negative, în momentul în care îndepărtează teama, furia, îndoiala, orice resentiment sau îngrijorare.

Iubirea este o energie care pluteşte…liber…iar relaţia este un container pământesc pentru iubire. Inima este cea care ne ţine în viaţă. Simţim asta cu fiecare bătaie care ne zguduie pieptul. Iubirea arată o armonie între două făpturi care era deja ursită de la începutul timpurilor.
 
Eu doresc linişte, multă linişte, căci aşa pot să trăiesc în armonie cu tot ce reprezintă universul meu. Este imposibil să rămân în apropierea ta fără să nu emit o vibraţie în armonie cu vibraţia ta. Îmi ţin mintea concentrată pe pace, armonie, sănătate, dragoste şi abundenţă. Astfel, nu pot fi distrasă de îndoială, anxietate sau frică. Ştii că legătura dintre doi oameni se realizează în primul rând în inimile lor…şi nu poate exista căsătorie, în adevăratul sens al cuvântului, fără iubire şi armonie.
 
Femeia a cărei inimă a învăţat iubirea necondiţionată se va bucura de această derogare şi se va elibera de vinovăţia de a fi dorit cândva o relaţie limitatoare. Ştie că dragostea poate alege liber condiţiile în care vrea să se manifeste, să se trăiască. Şi dacă altora li se par constrângeri, ei, IUBIRII, i se par jocuri şi contexte perfecte în care îşi poate experimenta pasiunea şi generozitatea. Fidelitatea, prezenţa, programul comun cu fiinţa iubită, fac absolut normale zecile de telefoane când întarzii, vigilenţele interogării cu privire la petrecerea de la firmă, dorinţa permanentă de a-ţi fi în preajmă. Tratând toate aceste excese cu iubire spirituală, le vei alina şi vindeca, inspirând omul de lânga tine să se conecteze la sufletul tău, deschizându-se astfel şi el spre iubirea necondiţionată.

 Îndrăgostiţi-vă, ar trebui să fiţi în armonie cu iubirea, indiferent dacă inima vi se face bucăţi sau nu. Veţi fi o persoană mai bună.
 
iubire-sub-clar-de-luna-2_7aa77a91190224
Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s