Eu ştiu să te iubesc dincolo de cuvinte

< Atatea cuvinte se pierd. Ies din gura si se desumfla, pribegind fara rost, pana ce le sufla vantul in sant, ca pe niste frunze moarte. ” (Nicole Krauss). Uneori renunţ să îmi mai definesc stările sau emoţiile ce îmi tulbură fiinţa. Literele se amestecă atunci când le scriu dar le adăpostesc într-un înveliş călduţ iar degetele mele împletesc literele într-un acord fin.

Dincolo de cuvinte sunt tăceri. Dincolo de cuvinte sunt emoţii pe care le simţi şi aştepţi să le vezi cum se consumă în sufletul celuilalt. Sunt oameni care se iubesc. Sunt oameni care ştiu să trăiască în doi. Sunt oameni care ştiu să asculte strigătele celui de lângă, concentrându-se asupra trăirilor interioare. Pentru că atunci când stai de vorbă cu un orb, nu reuşeşti să-l faci să vadă oricâtă lumină te străduieşti să împrăştii. Acolo unde sunt doi, nu e loc de mai mult.

Acolo unde există iubire, nu e loc de respingere. Acolo unde există dorinţă, nu e loc pentru ignoranta. Eu n-am invăţat să iubesc pe bucăţi. Nici să ofer cu jumătăţi de măsură. N-am învăţat să îmbrăţişez cu jumătate de suflet sau să fiu indiferentă la durerea celui de lângă. Eu ştiu să iubesc dincolo de cuvinte. Dincolo de tăceri. Dincolo de ceea ce uneori doare. Sau doar frământă.

Fericirea vine din interiorul nostru, ne transformă stările în momente de beatitudine, ne împlineşte, răsfaţă şi ne hrăneşte frumos. Un suflet pereche este unul care te înţelege ca nimeni altul, te iubește ca nimeni altcineva,şi va fi mereu alături de tine, indiferent ce s-ar întâmpla.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s