Am decis să rămân fidelă iubirii

Am facut o lista cu lucrurile care nu te învaţă la şcoală. Nu te învaţă cum să iubeşti pe cineva. Cum să fii faimos. Cum să fii bogat sau sărac. Cum să ştii ce se petrece în mintea celuilalt. Ce să spui unui om care este pe moarte. Nu te învaţă nimic din ceea ce trebuie să ştii cu adevărat.

Iubirea nu moare niciodată. Dacă ştii cum, când şi cu ce să o alimentezi. Dacă vrei, te poţi îndrăgosti din nou de aceeaşi persoană. Când ţi se face dor de dragoste, priveşte dincolo de căderile de după certuri, de orgoliile rănite, de indiferenţă şi ură. Când ţi se face dor de dragoste, cucereşte şi lasă-te cucerit.

Eu iubesc îmbrăţişările. Pentru că atunci iubirea îmi este suficientă. Senzaţia de căldură provenită de la cel care te strânge la piept, te vindecă şi aduce iubire, căldură şi atenţie. Iubirea adevarată este perfectă, pentru că şi Universul este perfect în toată splendoarea lui, astfel încât noi ne gândim că avem un “destin”, un drum de parcurs în viaţă.

Iubirea are aripi frumoase  şi puternice, care stau aşezate între două inimi ce-şi construiesc un drum comun pe care să-şi măsoare paşii până la moarte. Iubirea îmbăţişează sufletele şi armonia din viaţa oamenilor, deasupra toturor vibraţiilor ce se deşiră în interior.

Când doua suflete se iubesc, Dumnezeu nu toarnă apă doar unuia. Visele nu ţin de sete. Doar că, atunci când două suflete se iubesc, în adâncul pământului, acolo unde îşi întâlnesc rădăcinile, ştiu adevărul. Pot să se mintă prin cuvinte, dar nu şi prin respiraţie, prin privire sau prin gând. ( Chris Simion )

Ştii, noi am simţit că am (re)inventat iubirea adevarată, caldă şi trainică. Pentru noi totul pare perfect, în cel mai imperfect context. Ochii mei îndrăgostiţi de tine observă cea mai minunată relaţie dintre un bărbat şi o femeie, cea mai interesantă şi seducatoare potrivire.

Am respirat exclusiv pentru tine, de când te ştiu.Te-am urmat pretutindeni. Eşti minunat când eşti al meu, dar nu ştiu cine eşti când mă uit înainte.

Romantic-and-Cute-Love-Couple-HD-Wallpaper-9

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s