Ce nu ştiu bărbaţii…

Acum vreo doi ani m-a întrebat cineva ce gen de bărbat mă atrage. Sau ce soi de bărbat ar reuşi să-mi cucerească inima în câteva secunde. Mintea mea a procesat rapid întrebarea şi-a căutat un răspuns pertinent. Bărbaţii nu ştiu multe lucruri şi se pierd în etichetele puse femeilor, cum că ar fi complicate, când de fapt sunt cele mai simple fiinţe de pe pământ. Doar că încă n-au învăţat să le citească.

Ce nu ştiu bărbaţii e că o femeie este întotdeauna atrasă de acel şarm masculin, acela venit din interiorul fiecărui om, nu cel studiat prin cărţi motivaţionale sau de specialitate. Dacă un bărbat iradiază farmec personal, nu trebuie să asculte sfaturile altora, care în orice caz nu se pot aplica oricui.

Ce nu ştiu bărbaţii e că o femeie întotdeauna va fi atrasă de cel care îi acordă atenţie. Femeile suferă de boala comunicării iar când bărbatul se arată interesat de ceea ce se petrece în viaţa femeii, îi câştigă respectul, încrederea şi iubirea. Cel care tratează o femeie cu indiferenţă, cel care abia îşi aminteşte de existenţa ei, cel care nu acordă importanţă situaţiilor prin care ea trece, o va pierde foarte uşor, fără ca măcar să-şi dea seama. O femeie va iubi cu tot sufletul acel bărbat care îi va da senzaţia că înţelege instantaneu toate durerile ei ascunse.

Ce nu ştiu bărbaţii e că micile gesturi de apreciere valorează mult pentru o femeie. Dacă ştii cum să-ţi surprinzi iubita, dacă o îmbrăţişezi şi o săruţi tandru, dacă îi spui că ţi-a lipsit sau că o iubeşti, vei descoperi că ea se va deschide mult mai mult şi îţi vei da seama că în sufletul ei mocnesc sentimente uneori foarte atent controlate.

Un bărbat cu şarm ştie să facă orice femeie să se simtă apreciată, să se simtă tânără, frumoasă, şi mai ales, dorită. Din ce în ce mai mult, bărbatul cu şarm este o prezenţă rară, tocmai pentru că trăim într-o lume a vitezei, în care mesajele rapide şi relaţiile pasagere sunt la mare căutare. Dar acestora sufletul le rămâne tot gol.

Atât bărbaţii cât şi femeile au, dintotdeauna, o frumuseţe interioară, pe care uită însă să o arate.

make_a_man_fall_in_love_1_

Reclame

7 comentarii

  1. 😀 ce nu stiu barbatii e ca femeile nu cauta un anumit tip de frumusete fizica masculina. Femeia cauta acel tip de barbat care stie cum sa o faca sa se simta intreaga complet.
    Frumos articol!

    Apreciază

  2. Articolul e unul bun, dar e generalist. Fiecare persoana fie de sex feminin sau masculin, e diferita prin crestere, mentalitate, experienta a vietii, etc. Personal, sunt de parere ca o fata cu „capu pe umeri”, se regaseste in cele spuse de tine mai sus, mai ales cu atentia la micile gesturi, deoarece acestea arata cu adevarat caracterul unui om.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s