Oferă-i bărbatului tău energia ta feminină

În timp ce majoritatea femeilor sunt cel mai mult excitate de profunzimea prezenței unui bărbat, bărbaţii sunt cel mai mult excitaţi de strălucirea şi energia unei femei, de felul în care aceasta se mişcă, geme şi se deschide senzual în iubire, în timp ce face dragoste.

Când un barbat priveşte o femeie senzuală care se bucură cu adevarat când face dragoste şi îşi exprimă emoţiile în mod natural, e înnebunit. Atenţia lui e absorbită de strălucirea fericirii, senzualităţii şi plăcerii ei iar inima lui se deschide în iubire.

Pentru a-i oferi unui barbat energia ta feminină, relaxează-te, trăieşte liber plăcerea şi manifest-o într-un mod cât mai natural. Lasă-ţi corpul să fie mişcat de revărsarea profundă a senzualităţii şi feminităţii tale debordante, exprimă-ţi emoţiile în mod natural prin mişcări, atingeri şi gemete, fără să falsezi.

Felul tău natural de a te manifesta când eşti satisfacută, relaxată, cu corpul în extaz, strălucind de energia iubirii îl va atrage mai mult decât orice pe lume. Extazul tău trăit la modul liber şi natural va capta mereu atenţia iubitului tău. Dorinţa ta firească de a-ţi abandona inima în iubire atrage conştiinţa iubitului tău înăuntrul tău, întocmai cum forma naturală a corpului tău feminin atrage lingamul lui în tine.

Apoi, dacă vei continua să te deschizi şi să te abandonezi în iubire, el va fi atras cu totul, dincolo de temerile sale şi se va abandona odată cu tine în acel spaţiu vast al plenitudinii şi amândoi veţi fi topiţi în iubire.

Extazul acestui abandon în fuziunea amoroasă este de o intensitate mai presus de cuvinte. Îţi depăşeşte cu mult nevoia de încurajare emoţională din partea iubitului tău. Nevoile tale de siguranţă şi adoraţie din copilărie sunt cu totul dizolvate în extazul profund al inimii, care trăieşte o iubire dincolo de accepţia personală.

La fel, nevoia lui de satisfacţie sexuală sau numai de eliberare de stres este risipită în faţa iubirii. E atras de tine într-un fel care îi deschide inima făcand-o din ce în ce mai iubitoare; unit cu tine în trup, inimă şi spirit, îşi dă seama că nu are de ce să se teamă şi se va abandona cu adevărat în iubire alături de tine – fără nicio reţinere. Când profunzimea conştiinţei lui egalează strălucirea iubirii tale, toate limitele dispar şi amândoi veţi fi topiţi în iubirea divină.

largeDAVID DEIDA

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s