Iubitule, îţi mulţumesc…

Când a apărut el în viaţa mea, eram într-o perioadă în care eram aproape hotărâtă să renunţ la ceea ceea ce îmi plăcea să fac. Mă refer la scris. Prin viaţa mea s-au perindat oameni care m-au apreciat, m-au încurajat, m-au susţinut, au fost alături de mine, însă numărul acesta a fost aproape infim comparativ cu cei care la orice gest sau propoziţie scrisă, au găsit modalităţi de a mă descuraja, de mă determina să mă opresc, să-mi găsesc un alt hobby, sau pur şi simplu să irosesc timpul altfel.

Nu vorbim doar de un hobby aici. E mai mult de atât. Trec anii şi îţi dai seama care este drumul pe care îl ai de parcurs. Ştii ce vrei să faci, ştii câte sacrificii implică asta şi munceşti din greu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Atât timp cât ai încredere în tine şi  în talentul tău, nu ai cum să nu reuşeşti.

Dar, totuşi, nu este suficient. Pentru că uneori ai nevoie de sprijin, de suport, de nişte braţe care să te cuprindă şi de o mână caldă care să te ascundă în buzunar. Înţelepciunea ne ajută să rezistăm, dar pasiunea ne ajută să trăim.

Şi cred că nu am găsit niciodată cuvinte suficient de puternice care să redea ceea ce de multe ori am vrut să transmit. E încărcătură emoţională în cuvinte care pleacă spre tine. Le scriu şi ţi le trimit în suflet. Ştiu că le primeşti aşa cum se cuvine.

Nu îmi amintesc momentul în care ţi-am mulţumit ultima oară. Îţi multumesc pentru că mă ajuţi să mă redescopăr mereu, că eşti mereu aici, oferindu-mi sprijin, că mă laşi să mă clatin, dar nu mă laşi niciodată să cad. Îţi mulţumesc pentru căldura, atenţia, suportul, şi iubirea care întotdeauna reuşeşte să mă umple de lumină.

large

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s