şi zâmbeşti atunci când..

Eşti minunată. Eşti uimitoare.

Cum îţi începi ziua în momentul în care auzi aceste cuvinte? Şi mai ales când ele vin din partea celui pe care îl iubeşti? Cele mai frumoase şi sincere cuvinte reuşesc întotdeauna să îţi smulgă un zâmbet. Zâmbeşti şi atunci când vecinul de care te ciocneşti accidental îţi spune că eşti luminoasă şi îţi urează o zi bună.

Zâmbeşti şi atunci când în drum spre serviciu simţi umbra unei priviri care te urmăreşte. Mai zâmbeşti atunci când colega aia ciudată şi sobră îţi admiră rochia, pentru ca mai apoi să îţi spună că eşti frumoasă. Zâmbeşti în sinea ta atunci când ştii că ai alături oameni care te susţin, te admiră, te încurajează şi îţi validează respectul faţă de tine.

Vreau doar să spun că este foarte importantă comunicarea. Chiar decisivă în anumite situaţii. Indiferent de natura relaţiilor, că sunt de iubire, prietenie, ori că sunt doar relaţiile cu familia sau cunoştinţele noastre, comunicarea ne transformă. Şi ne aduce aproape de oamenii pe care îi iubim.

Până la urmă totul depinde de noi. Uneori, emoţii puternice ies la suprafaţă. Validand exprimarea unor stări, de fapt recunoaştem şi acceptăm nu numai comportamentele celorlalţi, dar şi gândurile, ideile sau sentimentele lor.

Eu ador sufletul care mă trezeşte în fiecare dimineaţă, care întotdeauna rosteşte cuvinte frumoase care îmi mângâie auzul, îl ador fiindcă mă face să zâmbesc de câte ori îl privesc, pentru că recunoaşte în mine toate calităţile pe care nici nu credeam că le mai am, pentru că mă încurajează şi îmi face ziua mai frumoasă. Pentru că mă vede aşa cum sunt de fapt.

YiuIJPV4b2

Reclame

3 comentarii

  1. primavara s-o porti mereu cu tine inside, ca stare de spirit interioara care te ajuta sa continui drumul prin viata. este, la urma urmei, atributul revivalului, refreshingului, asociat acesstui sezon care te poate defini si pe tine! iti doresc acest lucru. feel great and give you reason to feel the same because you desearve it! toate bune! 🙂

    Apreciază

  2. Multumesc, Adi. O port cu mine. Tot timpul. Apreciez gandurile bune. Sa se intoarca inzecit catre tine. Cu zambete si multumiri sufletesti.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s