Tu şi cu mine – despre prietenia noastră

Tu şi cu mine – prietenia noastră e zidită din mici gesturi de bunătate. Mere din gradină. O cană de zahăr cand s-a golit cutia. O revistă. O ceaşcă de ceai într-o zi îngrozitoare. Afecţiune reciprocă. Atenţie reciprocă.

Eu sunt oama care vorbeşte mult. Dar nu cu oricine. Sunt femeia care nu poate să tacă atunci când are ceva de spus. Sunt femeia care iartă uşor dar uită greu. Timpul mi-a demonstrat că sufletul mi-e ca o gară, unde unii vin, alţii pleacă, dar puţini rămân.

Pentru fiecare om prietenul cel mai bun înseamnă foarte mult. Când ai nevoie de el îţi este alături, ştii că îţi arată respect şi îngăduinţă. Mai ştii că prietenia este una dintre cele mai importante valori ale sufletului, încărcată de nobleţe şi multă dăruire, şi refugiul unei inimi obosite.

În faţa acelui prieten în care ai încredere deplină, te poţi dezvălui aşa cum eşti. Ştii că nu evită să îţi spună adevărul, ştii că nu te trădează folosind minciuni grosolane, învelite în măşti penibile. Ştii că nu te umileşte, nu te lasă în urmă şi că are puterea de a vedea dincolo de aparenţele pe care le afişezi zilnic.

Pe adevăratul prieten nici locul, nici timpul nu-l pot împiedica să iubească şi să fie iubit.

friends-love-couple-wallpaper_1163304279

Reclame

1 comentariu

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s