Spune-mi, tu simti iubirea?

Am fost provocată să scriu. Despre lacrimi. Pentru că am spus că nu întotdeauna lacrimile spală sufletul. Nu îl ușurează. Pe al meu îl împovărează și atârnă greu sub presiunea emoțiilor. Sunt lacrimi pentru lucruri mărunte și altele pentru lucruri importante, semnificative. Unele aduc dureri și trăiri interioare intense.

Miracolul din inimă nu cunoaște sfârșitul, ci întotdeauna un nou început. Ne reinventăm. Iubim mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine. Găsim resurse în noi și îl adorăm în taină pe cel de lângă.

În dimineața asta o melodie mi-a mângâiat auzul si mi-a transmis atâtea..m-am gândit la tine și mi-am dorit să te îmbrățișez, pentru că de fiecare dată găsesc liniștea în prezenţa ta.

Spune-mi, tu simți iubirea? Știi că tu ești fericirea? Sufletul mi-e plin de tine, ca atunci când nu te poți abține să nu zâmbești, pentru că îți știi inima plină de iubire.

Când am privit prin mine am văzut cum ai răscolit colțul meu de lume și cum mi-ai așternut liniște pe tâmple. Sunt multe gânduri care mi se înghesuie în minte dar simt căldura unei îmbrățișări.

Tu îți simți sufletul irigat de iubire și pasiune? Tu îmi zâmbești printre gene atunci când umbra nopții te învăluie? Simți căldura gândului meu care te cuprinde în brațe?

Să ai grijă de sufletul plăpând care în fiecare zi crește…

tumblr_n00c2avzTd1s8lpq2o1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s