despre..Femeia din viata ta

”Respectă-i familia, prietenele bune şi colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când eşti primul care o practică. N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îţi face cu dragoste şi mancare, şi masaj la picioarele obosite, şi..lista de cumpărături. Dă-i o mână de ajutor, uimeşte-o gătind măcar un mic dejun, fă-i un ceai şi dă-i deoparte şuviţa de pe frunte, ca să-i vezi ochii dragi.

N-o umili şi n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de faţă cu copiii – nu vei face decât să fii din ce în ce mai puţin bărbat, din ce în ce mai puţin inteligent şi din ce în ce mai departe de iubire. Scoate-o în oraş, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tai, chiar şi atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta..

Nu râde de pasiunile ei ciudate. Aşa par şi ale tale, doar că tu ai  mereu norocul să fii înţeles şi apreciat pentru ele. Nu o compara cu mama ta sau cu alte femei din viaţa ta – în fiecare femeie care te-a iubit sau te iubeşte ai fost şi tu altul. Nu-i strica bucuriile mărunte – exact din ele se încarcă şi fără să ştii, din energia ei te încarci şi tu.

Ascult-o când vrea să te întrebe, când încearcă să te cunoască şi să te înţeleagă – atunci te iubeşte cel mai mult, deşi pentru tine pare invers în acel moment.

Femeia funcţionează perfect când o iubeşti perfect. Când nu-ţi mai place cum funcţionează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei…”

tumblr_mspyezPV2i1r8l8kvo1_500

Reclame

6 comentarii

  1. Deși sunt bărbat, înțeleg ce spui și chiar am pus și pun în practică. Ba văd în jurul meu și alții ca mine, care iubesc și respectă femeia. Chiar dacă au fost dezamăgiți de mai multe ori…

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s