Deschid drumuri cu sufletul

Dacă s-a îndrăgostit de tine, poţi fi sigur că la ea vei găsi o cale către paradis.

Cu cât trece timpul descopăr în mine sentimente de la cele mai profunde până la cele greu de exprimat în cuvinte. Distanţa dintre doi oameni nu se măsoară în kilometri, ci în momentele în care te chem în gândul meu, în momentele în care mi-aş dori să te afli lângă mine, în minutele în care mă gândesc la tine sau în secundele în care ţi-aş spune ”mi-e dor de tine”.

Lunile trec, dar dragostea creşte.

Deschid drumuri cu sufletul. Când nu eşti aici, soarele îmi îmbrăţişează sufletul, trezindu-l brusc din dulci melancolii şi arăt şi altora fericirea mea, de om simplu. Vreau să fiu primăvară! Să ne scuturăm de flori şi să pornim cu suflete verzi să facem planuri pentru ce va fi. Mă bucur acum de ceea ce am şi mai ales de ceea ce sunt. Suntem zâmbete colorate de vânt iar cenuşa timpului se aşterne blând ascunzând în adâncurile din zori trăiri tulburătoare.

Şi zorii separă visele nopţii. Tu mă simţi dimineaţa? Sau mă cauţi printre aşternuturile moi? Ai deschis atâtea ferestre sufletului meu şi mi-ai citit cartea sufletului cu o limpezime pe care nu o cunoşteam. Câteodată scriu cu condeiul îmbibat în vise. Şi te îmbrăţişez într-o secundă de iubire, cu fericire şi recunoştinţă.

Te vreau şi acum, să te ascult pe acorduri fine iar degetele tale să-mi rătăcească pe frunte, mângâind depărtările dintre noi.

602212_4734239954970_788289475_n

Trimite-mi un gând aici.

Reclame