Povestea noastră pe raftul amintirilor

Viaţa este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni şi ani fără sa simţi nimic nou. Totuşi, odată ce se deschide o uşă, o adevărată avalanşă pătrunde prin spaţiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poţi accepta.

Eu ştiu că tu îmi meriţi dragostea şi îmi place să ţi-o dăruiesc. Meriţi clipele de acum şi toate gândurile bune pe care ţi le-am dat. Am adunat toate amintirile noastre frumoase și le-am prins într-o carte. E povestea noastră, așa cum îmi place să o construiesc – o poveste frumoasă de iubire. De câte ori mi se face dor o iau de pe raftul amintirilor și citesc. Cu fiecare pagină îmi pari mai aproape, îți aud vocea, îți simt parfumul și adorm în brațele tale.

Te-ai gândit că a iubi înseamnă a înceta să trăieşti pentru tine, a face ca toate sentimentele omeneşti, teama, speranţa, durerea, bucuria, plăcerea să nu depindă decât de o singură fiinţă? Că înseamnă a te cufunda în infinit, a nu găsi nicio limită simţirii, a-ţi închina viaţa unei fiinţe în aşa fel încât să nu trăieşti şi să nu gândeşti decât pentru a o face fericită?A găsi alinare în lacrimi îndurerate, plăcere în suferinţă şi suferinţă în plăcere, adică a întruni în sine toate contradicţiile?

Probabil că bărbaţilor li se întâmplă să n-aibă amintiri calde, să nu mai păstreze nimic din toată magia acelei contopiri fizice. Cred că trupul unei femei păstrează  îndelung prezenţa bărbatului pe care îl iubeşte.

girl-legs-mood-hd-wallpaper

Reclame

11 comentarii

 1. Paul, nu trebuie sa disperi. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Cand nu te astepti, atunci se intampla. Eu aproape 5 ani am fost singura. Si n-am patit nimic. E drept, nici n-am cautat iubirea. Probabil ca undeva, in adancul sufletului, mi-am dorit-o, dar nu cu disperare si nici cu amaraciune. A venit atunci cand ma asteptam cel mai putin si pot spune ca toti anii, momentele, clipele de asteptare, au meritat. Cand va fi momentul sa apara in viata ta, o va face.

  Apreciază

 2. Sunt curios ce intelegi tu prin urat? si daca ai putea sa ne arati o poza cu tine din cap pana in picioare, poate am intelege. Insa si asa daca ar fi, sa spunem, prin absurd, ca te-ai incadra la o categorie de oameni mai putin frumosi din punct de vedere fizic, iti spun ca poti sa faci o diferenta de acum inainte. Tot ce trebuie sa faci este foarte simplu. Sa te hotarasti sa te apuci in fiecare zi de un mic antrenament, atat fizic, cat si mental si spiritual. Pentru ca nu suntem doar fizic, insa daca ne lasam jos garda in fata lui, e posibil sa ne doboare in modul cel mai urat cu putinta, insa, daca il intarim, e posibil sa lupte alaturi de mentalul si spiritualul din noi!

  Apreciază

   1. Asa am facut si eu cu amintirile mele. Dupa o perioada am uitat toata uratenia si au ramas frumusetile traite, cernute prin sita maturitatii 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s