Mă simt o răsfăţată a vieţii

Orice lucru mic creşte dacă-l hrăneşti. Dragostea nu face excepţie.

El este mai mult decât bărbatul pe care îl iubesc. Într-un fel sau altul, transformă femeia din mine. M-a învăţat cât de important este să-i ajuti pe ceilalţi. Cu răbdarea şi bunăătatea lui m-a învăţat ce e de fapt viaţa. Veselia şi optimismul lui,  au fost cele mai uimitoare lucruri la care am fost martoră.

Mi-a inspirat încredere. Mi-a inspirat teamă şi emoţie, stabilitate şi cutremur. A stat mână în mână cu mine. Mă simţ o răsfăţată a vieţii când bărbatul iubit are curajul să îşi deschidă sufletul în faţa mea, când mă lasă să aţipesc pe pieptul lui, când mă primeşte lângă el.

Mulţi dintre noi îşi petrec întreaga viaţă fugind de sentimente, cu credinţa greşită că nu pot suporta durerea. Însă deja au făcut-o. Ceea ce nu au făcut este să simtă ceea ce sunt dincolo de durere.

Acum ceva timp mi-ai zis:”Te iubesc”. De ce lucrul cel mai lipsit de originalitate pe care ni l-am putea spune este, de fiecare dată, cel pe care aşteptăm să-l auzim? „Te iubesc” sunt cuvintele altcuiva. Nici tu, nici eu n-am fost primii care le-au rostit şi totuşi când le spui tu şi când le spun eu suntem ca nişte sălbatici care au dat peste două cuvinte şi au început să le venereze.

Fericirea nu are neapărat picioare lungi şi sâni plini. E în zâmbetul de bună dimineaţa, în părul ciufulit de atâtea vise, şi-n buzele cu miros de cafea şi iubire ale femeii. Cea care te iubeşte.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s