Eu ştiu să-ţi spun că te iubesc fără cuvinte

Există oameni a căror privire povesteşte. Este suficient să te privească şi un ceva se deschide ca o carte în adâncul lor. Fascinat de dragoste, de iubire, ceva din sufletul tău îşi recunoaşte prelungirea în sufletul celuilalt.

Tu şi eu. Eu şi tu. O singură direcţie. Un sens unic.

Iubirea e nesaţioasă, de un egoism sălbatic, vrea să-i sacrifici tot fără să-i ceri nimic în schimb, mulţumindu-te doar cu ceea ce-ţi oferă. Eu am vrut totul de la tine pentru că ţi-am dat totul şi oricum ceva mai bun decât mine nu puteam să-ţi dau.

Şi ştiu că iubirea dintre două fiinţe nu e niciodată egală, că balanţa atârnă când într-o parte, când într-alta, după variabile de care foarte greu ne dăm seama.

M-am oferit zâmbind, cu dărnicie şi altruism, crezând că măcar o miime din ceea ce reprezint poate schimba un suflet, o concepţie despre viaţă, un izvor de durere, un om … Nu am aşteptat laude ipocrite şi nici încurajări mincinoase, nu am aşteptat discursuri sau ridicări în slăvi; am aşteptat doar o explozie de simţire … o emoţie sinceră.

Când nu îţi spun că te iubesc să ştii că te iubesc mai mult. Eşti un parfum sublim ce-l simt fără cuvinte. E uneori prea greu de spus, prefer să tac şi să ascult. Când uit să îţi spun că te iubesc, să nu tresari în visul tău şi să nu crezi că te-am pierdut printr-o uitare. Eşti clipa sufletului meu iar în întunericul prea dens te îmbrac în soare.

Când nu ţi-am spus că te iubesc, te-am mai iubit încă o dată. Când nu-ţi voi spune că te iubesc, să ştii că te iubesc din nou, şi-ţi scriu pe buze un sărut cuminte. Nu mă-nvăţa cum să te chem în noapte cu al meu ecou, eu ştiu să-ţi spun că te iubesc fără cuvinte.

lovely-girl-wind-sea-hd-wallpaper

Reclame

18 comentarii

 1. De cateva zile articolele postate de tine imi fac sufletul sa vibreze. Cand te citesc, este momentul zilei in care imi rasare zambetul pe fata, si, ma reintorc la postarile tale, cand simt ca obosesc peste zi. Este ca o aducere aminte de ceea ce uit mereu 🙂
  Multumesc, Ruxandra, pentru zilele cu zambet.

  Apreciază

 2. Cuvintele tale vin în momentul potrivit. Aseară nu ştiam dacă să mai continui cu scrisul, dar după lungi discuţii, după ce el m-a readus pe linia de plutire, mi-am dat seama că nu am de ce şi că nici nu pot renunţa la scris. Mulţumesc pentru toate aprecierile, gândurile bune, iar eu sper să reuşesc să mă ridic la înălţimea aşteptărilor tale şi a celor care îmi trec pragul virtual.

  Apreciază

  1. Sa fi convinsa ca nu ti-am trimis toate gandutile bune. In ultima perioada, am simtit ca e mai bine sa nu le transmit la tine pe blog 🙂
   Dar, acum ma bucur ca ti-am scris. Ma gandesc ca m-ai numi egoista daca iti spun scrie, nu te opri. Dar pierderea cuvintelor tale ar insemna momente de tristete in locul zilelor speciale, oferite de tine. Sti ca ma prinzi, mai tot timpul, in contrapunct, iar tu imi ridici moralul? Ti-am spus acest lucru de atatea ori 🙂 Cuvintele tale reprezinta ecoul gandurilor mele.
   In acelasi timp, Ruxandra draga, te inteleg perfect cand spui ca nu mai poti continua. Esti singura care stie cel mai bine ce are de facut.

   Apreciază

 3. Am şi momente în care simt sau doar vreau să mă opresc. Apoi îmi dau seama că nu pot să renunţ la ceea ce îmi place. Continui să scriu ecoul gândurilor tale.

  Apreciază

  1. Iar eu te voi citi cu aceeasi placere deosebita pe care o cunosti si, chiar daca nu voi putea sa iti transmit tot ce gandesc 🙂 , sa fi constienta de existenta gandului meu bun transmis catre tine cu multa prietenie si drag.

   Apreciază

 4. „Nu am aşteptat laude ipocrite şi nici încurajări mincinoase, nu am aşteptat discursuri sau ridicări în slăvi; am aşteptat doar o explozie de simţire … o emoţie sinceră.”
  Sincer, şi eu simt aceeaşi chemare către postările taşe. Mă ating la suflet. Aşe e când iubeşti. Simţi mult.

  Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s