Eu ştiu să-ţi spun că te iubesc fără cuvinte

Există oameni a căror privire povesteşte. Este suficient să te privească şi un ceva se deschide ca o carte în adâncul lor. Fascinat de dragoste, de iubire, ceva din sufletul tău îşi recunoaşte prelungirea în sufletul celuilalt.

Tu şi eu. Eu şi tu. O singură direcţie. Un sens unic.

Iubirea e nesaţioasă, de un egoism sălbatic, vrea să-i sacrifici tot fără să-i ceri nimic în schimb, mulţumindu-te doar cu ceea ce-ţi oferă. Eu am vrut totul de la tine pentru că ţi-am dat totul şi oricum ceva mai bun decât mine nu puteam să-ţi dau.

Şi ştiu că iubirea dintre două fiinţe nu e niciodată egală, că balanţa atârnă când într-o parte, când într-alta, după variabile de care foarte greu ne dăm seama.

M-am oferit zâmbind, cu dărnicie şi altruism, crezând că măcar o miime din ceea ce reprezint poate schimba un suflet, o concepţie despre viaţă, un izvor de durere, un om … Nu am aşteptat laude ipocrite şi nici încurajări mincinoase, nu am aşteptat discursuri sau ridicări în slăvi; am aşteptat doar o explozie de simţire … o emoţie sinceră.

Când nu îţi spun că te iubesc să ştii că te iubesc mai mult. Eşti un parfum sublim ce-l simt fără cuvinte. E uneori prea greu de spus, prefer să tac şi să ascult. Când uit să îţi spun că te iubesc, să nu tresari în visul tău şi să nu crezi că te-am pierdut printr-o uitare. Eşti clipa sufletului meu iar în întunericul prea dens te îmbrac în soare.

Când nu ţi-am spus că te iubesc, te-am mai iubit încă o dată. Când nu-ţi voi spune că te iubesc, să ştii că te iubesc din nou, şi-ţi scriu pe buze un sărut cuminte. Nu mă-nvăţa cum să te chem în noapte cu al meu ecou, eu ştiu să-ţi spun că te iubesc fără cuvinte.

lovely-girl-wind-sea-hd-wallpaper

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s