Ştii ce înseamnă să iubeşti?

Ştii ce înseamnă să iubeşti pe cineva? Să-l aduci în tine. Să nu-l laşi lângă tine. Să nu-l laşi departe de tine. Să-l aduci aproape de tine. Să-l îmbrăţişezi. Să-l transferi din afară înlăuntru. Să-l aduci în suflet.

Să poţi zice: „Te port în mine, te port în suflet, te port în visuri, te port în braţe”. Şi dacă nu spui lucrul acesta şi dacă nu poţi spune lucrul acesta, să ştii că nu iubeşti. Nu-i iubeşti nici pe cei despre care crezi că-i iubeşti. Nu-i iubeşti pe aceia de care vrei să scapi. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i apropii. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i ajuţi. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i mângâi.

Iubirea adevărată îl ajută pe celălalt să evolueze, să-şi depăşească limitele, să se cunoască în profunzime. Iubirea adevărată nu  limitează, nu creează bariere, nu construieşte ziduri. Iubirea este libertate. Dacă iubeşti omul de lângă tine, îi respecţi libertatea. Hrănit cu iubirea ta, devine o persoană din ce în ce mai liberă.

Când iubeşti cu adevărat te reverşi. Eşti plin cu energia iubirii şi o împărtăşeşti cu cel pe care îl iubeşti.

Tot ce ni se întâmplă, frumos, urât, divin, diabolic, suntem noi. Vreau să trăiesc cu tine tot. Să mă satur de tine, să te vărs şi apoi să o luăm de la capăt. Unul fără celălalt nu existăm. În momentul în care ne-am întâlnit, ne-am amestecat sufletele.

Şi uneori te uiţi în oglindă şi ştii exact care sunt firele alea de păr pe care ti le-a atins ultima dată. Şi vezi exact locul ăla de pe frunte unde ţi-a lăsat ultimul sărut. Şi îi vezi urma mâinii în palma ta, aşa cum te-a strâns ultima dată.

Îmi aud inima bătând cu putere într-un ritm pe care nu îl cunosc.

tumblr_myrixpBQGJ1r5gbwto1_500

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s