Omul potrivit şi relaţia perfectă

Un singur gest, o singură privire, o singură clipire, e de ajuns să schimbe o stare, un sentiment, un zâmbet. Sacadat suspin rupt din trup. Fericirea şi bucuria sunt doi copii ai aceluiaşi părinte.

Uneori, sunt înspăimântată de propriile mele emoţii. E ca şi cum o primavară fierbinte ţâşneşte din adâncurile pământului şi se împrăştie peste tot. Tot astfel, din necunoscute adâncuri izbucneşte această arzătoare flacără a iubirii. Sunt îngrozită. O, Doamne, nu va seca totul în jurul meu?

Mă gândeam la oameni. Şi la cum ne schimbă. Nu vorbesc despre cei care vor sa ne schimbe, ci despre cei care o fac fără ca noi să ne dăm seama. E o schimbare în sensul bun, nimic forţat sau impus. Este o adevărată provocare găsirea celui cu care să te potriveşti şi cu care să te iubeşti, sincronizându-te.

Când ai întâlnit omul potrivit, sentimentele trec testul timpului şi totul se întâmplă într-un mod cât mai natural pentru că nu există îndoieli, nu există efort, există chimie fizică şi psihică. Şi atunci e suficient să te uiţi la omul de lângă tine şi să ştii că locul tău e acolo.

Dincolo de conflictele sau diferenţele de atitudine, nu vrei să schimbi nimic la el, pentru că îl vrei aşa cum este el. E omul care te ascultă, îndrumă, sprijină, e pur şi simplu cel căruia îi acorzi încrederea ta şi la fel de simplu este şi cel căruia îi vei împărtăşi viaţa ta.

Căsătoria nu este despre a găsi o persoană cu care să trăieşti, ci despre a găsi o persoană fără de care nu poţi trăi.

După ce ai găsit sufletul pereche, realizezi în fiecare zi că ai o relaţie cu omul potrivit pentru că te simţi, fără motiv, un om mai bun, mai încrezător în sine, mai ambiţios. El va observa la tine tot ce e mai bun şi chiar dacă nu îţi va mărturisi, vei fi încântată de reflexia ta în ochii lui.

Ea, femeia potrivită,  îţi va sădi dorinţa de a-i îndeplini visele sau măcar de a contribui la împlinirea lor şi îţi va vinde necesitatea de a fi lângă ea în toate momentele triste sau vesele, importante sau mai puţin importante.

De fapt, femeia potrivită te va face să fii fericit că o iubeşti chiar şi atunci când nu e lângă tine.

untitled1

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s