Mă revărs necontenit în mine

Sunt zile în care mă revărs necontenit în mine şi sunt tentată să renunţ la a mă mai înţelege. Când nu reuşesc să văd lucrurile ce sunt atât de evidente în exterior, îl regăsesc pe el alături de mine şi de fiecare dată mă ajută să îmi întorc ochii către mine şi să mă privesc pe interior.

Uneori mă simt contrariată, speriată, nedumerită, pentru că abia acum înţeleg ce înseamnă să ai un suflet alături. Care să nu te judece ci să te îndrume, care să nu te certe, ci să-ţi vorbească cu duioşie, care să te mângâie, nu să te lovească.

În unele ipostaze mă recunosc, în altele descopăr lucruri total străine. Aici, în mine însămi, paşii îmi sunt purtaţi pe cărări acoperite cu iarbă crudă, proaspătă, dar de culoare violet.

Mulţumesc acelui moment în care ai intrat în viaţa mea şi mi-ai înseninat zilele. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să zâmbesc. Când era cât pe ce să renunţ la visul meu, te-ai apropiat şi optimist, mi-ai zis cât de important e să-ţi urmezi visele. Atunci, am luat visul meu aruncat în coşul renunţării şi l-am pus pe picioare. M-ai ajutat să-mi îndeplinesc multe dintre dorinţe.

Atunci când am ajuns în punctul în care fericirea, siguranţa şi dezvoltarea celuilalt constituie pentru mine o forţă care se identifică cu propria mea fericire, siguranţă şi dezvoltare, atunci am certitudinea că sunt în posesia unei iubiri mature. În concluzie, cine te iubeşte, te caută, cine te vrea, îţi spune, cui ii este dor de tine, te sună.

Hai să şi spunem din când în când ”Te iubesc”, nu doar să facem ”Te iubesc”.

girl-beach-sand-wallpaper-1680x1050

Reclame

4 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s