Things to do în douămiipaişpe

Şi iar mă mănâncă degetele să fac liste cu dorinţe pe 2014. Ar trebui să le bifez pe măsură ce se îndeplinesc. Acum trebuie să fac un efort ultra-mega-obositor şi să-mi adun toate gândurile ca să nu ratez vreo dorinţă. Să începem!

 1. Să fac bungee-jumping. E un must. De prea mulţi ani îmi doresc să fac lucrul ăsta dar nu am reuşit până acum şi cred că în anul ce vine trebuie să îndeplinesc şi dorinţa asta. Să sar cu coarda. Deasupra unei ape. De preferat la mare.
 2. Să sar cu paraşuta. Vreau să încerc şi senzaţia asta. Îmi aduc aminte că atunci când eram mică mama îmi spunea că o să mă ducă să fac paraşutism dar treaba a rămas în aer şi eu am rămas cu dezamăgirea.
 3. Să merg la munte. Iarna. Să mă dau pe pârtie. Nu cu beţele, că mi-ar fi frică. Oricât de anormală sunt şi oricât de tare mă atrag senzaţiile tari, când vine vorba de ski-uri, spun pas.
 4. Să văd pinguini. Mulţi.
 5. Să ne sărbătorim aniversarea în Bora-Bora. Vreau să văd aşezarea inedită a camerelor, care nu sunt separate de pereti, ci de ape. Vreau să văd complexele hoteliere formate din mici bungalow-uri  situate pe nisip sau chiar deasupra nivelului apei, ceea ce ne va da posibilitatea de a face o baie răcoritoare imediat ce ne-am trezit.
 6. Vreau să zbor cu avionul. Neapărat. Vreau să văd lumea de sus şi să aflu cum te simţi atunci când eşti printre nori. Să-i spun acolo cât de mult preţuiesc prezenţa lui în viaţa mea, să ştie că mi-e inima plină de el şi că fiecare moment petrecut împreună valorează enorm. În fiecare an i-aş arăta iubirea ce mi-o pune în suflet, dar sub alte forme, pe care o să le afle la acel moment, în fiecare an, în fiecare zi de 23 al acelei luni.
 7. Să urcăm pe munte şi să ne balacim pe insula Corsica.
 8. Să mergem la Disneyland. Vreau să ne bucurăm de cele mai interesante atracţii. Vreau să vedem Disneyland Park şi Walt Disney Studios Park. Vreau să luăm masa împreună cu personajele Disney, fie că e vorba de Mickey Mouse (Eva ar fi în extaz) sau de prinţesele din cele mai cunoscute basme.
 9. Să citesc 100 de cărţi până în decembrie 2014.  Să deschid un blog în care să scriu recenzii despre fiecare carte citită. Să fie în limba română, engleză şi franceză. Un fel de bookblog.
 10. Să reuşesc să scriu scenariul de teatru şi să fie aprobat, să atragă şi alte colaborări. Vreau să merg la cursuri de scenaristică şi actorie.
 11. Să scriu măcar jumătate din carte. Finalul să apară în 2015, chiar dacă deja ştim numele cărţii şi cum va fi coperta. Conţinut nexam, dar mai e de lucrat la partea asta. Ne plac provocările.
 12. Să închei primul an de facultate cu nota 10, să iau bursă, nu doar pentru avantajul pe care mi-l oferă o bursă, cât pentru mine, pentru a-mi demonstra că pot face ceea ce îmi propun.
 13. Să dau la Facultatea de Regie şi Film. Nu sunt foarte decisă, nu ştiu dacă aş putea să le fac pe amândouă, nu ştiu dacă m-aş descurca şi cu job-urile, dar poate că aş regreta dacă nu aş alege regia.
 14. Să organizez un târg de carte şi o lansare de carte.
 15. Să….asta e o dorinţă secretă, dar la anul voi şti dacă am putut să o realizez sau nu.

mood-girl-boy-couple-hands-love-background-1680x1050

Reclame

10 comentarii

 1. Sa iti dea Dumnezeu puterea sa le indeplinesti pe toate!!!
  Iar la partea cu pinguinii si Bora Bora, subscriu 🙂
  Va doresc un an minunat, dragele mele!!

  Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s