Promite-mi că o să îmi fii

url

Când toată fiinţa ta e plină de fericirea ce pulsează din cord, te uiţi spre viitor altfel. Cu încredere, cu spatele drept, cu privirea senină şi nu îţi e teamă să faci paşi înainte. Pe drumul meu am plimbat o jumătate de inimă.

Te-am privit când m-ai ajuns din urmă, când ai venit în dreptul meu şi m-ai prins de mână. Am mers în acelaşi ritm cu tine.

Lucrurile pe care le-am dorit eu, nu le-am putut obţine niciodată, cerându-le sau luptându-mă pentru ele. Cum poţi să lupţi pentru tandreţe? Sau pentru duioşie? Cel mult poti să le aştepţi. Am fost cu adevărat surprinsă când au venit.

Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor.

Îţi voi aduce fericire împachetată într-o cutie mare legată cu o fundă roşie, îţi voi aduce ceruri pline de curcubeie care să te umple de culoare, îţi voi aduce şi ploi de vară care să ajute să crească florea din glastra care pastrează urmele sufletului meu iar în zăpada de iarnă, cântecele mele, şoaptele la ureche, te vor feri de frig.

Îţi voi arăta lucruri pe care doar le-ai citit în poveşti. Promite-mi că o să îmi fii. Că parfumul tău va rămâne impregnat în pereţii inimii mele.

Uneori tresar. Şi simt un nod fierbinte în gât. Alteori lumina pătrunde direct în mine, atunci când dimineaţa privesc pe geam. Şi te caut cu privirea. Dezmiardă-mă. Dimineţile sunt frumoase când mă trezesc în braţele tale. Un sărut pe pleoape. Altul pe buze. O îmbrăţişare aprinsă. Şi eu cu pofta mea nebună atunci când te mângâi sub cearceaf.

Ce-ar fi sa ma duci in infinit si sa-mi oferi ce vreau ?!

 

Reclame

3 comentarii

    1. Daca imi vei pune la dispozitie 1000, vei avea 1001 like-uri. Pe ultimul il voi inventa, special pentru tine. Sti de ce?Pentru ca postarile tale ma relaxeaza si ma fac sa zambesc. Iar mie imi este suficient 🙂

      Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s