Luna, pierdută în lumina soarelui

-fragment- scris demult, regăsit acum.

Soarele. Strălucitor. Extraordinar. Uimitor. Intangibil. Perfect. Prea indepărtat. Ultima destinaţie, ultimul ţel. O minune. Totul se învarte în jurul lui.

Orice ofrandă adusă lui este prea umilă și simplă. Atât de îndepărtat și totuși aproape. Atingerea lui te încălzește, razele lui te călăuzesc, lumina lui îți arată calea. Tot timpul perfect, pur și sălbatic, alintă și înflăcărează. O inimă din trup în flăcările iubirii simțind că mai are un pic și explodează. Minunat în toată splendoarea lui ca o dragoste inocentă și totuși pătimașă. Întotdeauna pare la fel și tot timpul îi descoperim ceva nou.

Îl simțim prezent chiar dacă nu e lângă noi. Indiferent că e răsărit,amiază sau apus, ni se arată în toată splendoarea lui. Când soarele a dispărut,soarele nu mai este.

Luna. În toate fazele ei, de fiecare dată altfel și niciodată la fel. Misterioasă. Enigmatică.

Dezvăluie totul și ascunde atât de multe. În fiecare noapte alta, o altă față își arată. Oricât de mult ai privi-o, nu o poți descifra în întregime. Imperfectă, dar în acelaţi timp frumoasă, se învârte în jurul Pământului în speranța că cineva cândva o va vedea așa cum este ea în toate privințele.

Când luna răsare, un nou vis se naşte, o nouă promisiune…

Sunt momente când soarele și luna sunt amândoi pe cer. Răsăritul unuia e apusul celuilalt. Chiar și atunci soarele strălucește în culori vii, animând cerul. Iar luna e doar o prezență timidă. Suavă. Pierdută în lumina soarelui.

moon-fairy-fantasy-4723120-560-700

Reclame

3 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s