Îţi cânt în şoaptă cântece de dragoste

A fost o vreme când orele şi zilele aveau o putere asupra mea. Singuratatea lor mă ranea dar în acelaşi timp îmi părea dulce. Dragostea mea, inmultita in suflete fragede, nu va muri niciodata. Te ascund între braţele mele îndrăgostite, între bătaile inimii mele supuse.

Când sunt singură îţi povestesc despre copiii pe care îi vom avea împreună, despre cât de mult mi-aş dori să îţi semene, să fie frumoşi la trup, nobili la suflet, şi cu multă lumină în inimă. Îţi cânt în şoaptă cântece de dragoste, îţi sărut visele, chiar şi atunci când dormi, departe de mine.

După ce pleci, frumuseţea lumii îmi pare povară. Aş înmulţi clipele cu tine şi le-aş păstra în mine.  Alături de tine, în fiecare clipă am fost fericită, cum nu am fost niciodată. De fiecare dată îmi doresc să mai rămâi. Măcar o dată. Îţi mulţumesc pentru clipele de fericire pe care mi le-ai dăruit din momentul întâlnirii noastre. Îţi mulţumesc pentru că am renăscut lângă tine.

Te-ai furişat în sufletul meu rapid, pur şi simplu, zâmbind. M-ai strâns la piept şi m-ai lăsat să-mi aşez pe umărul tău capul greu de zbucium şi frământări.

Când prelungirea mângâierii mele este mângâierea ta, mă voi închide într-un mod firesc în îmbrăţişarea noastră. Nu contează cine suntem, contează doar cum suntem. Nu contează ce purtăm pe noi, contează ce purtăm în noi. Nu contează de unde venim, contează doar cât de departe putem ajunge. Avem timp pentru toate.

Mi te-ai băgat pe sub piele şi eşti lângă mine. Acum şi pentru totdeauna.

Înţelegi totul din primele secunde. Pricepi cotloanele prezentului şi ale viitorului. Fericirea mea a venit fără să o chem, deghizată într-o mare iubire.

tumblr_mvt4p4oFsc1so4wmpo1_500

Reclame

6 comentarii

  1. Citindu-te imi vine sa las totul balta si sa ma duc sa il scutur binişor de umeri si sa ii arat ce scrii si sa ii spun ca asa simt si eu. 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s