Uneori cuvintele dor

Am scris dintotdeauna cu drag, cu emoţie, cu dorinţă, cu iubire, cu mult suflet. Uneori memoria mi se opreşte pe marginea unei amintiri. Alteori aş vrea să simt o chemare, a mea sau a ta. De cele mai mai multe ori, când am vrut să îţi transmit ceva, am simţit nevoia imperioasă de a îţi scrie.

Aş fi vrut să ai acel ochi vizionar care îmi cunoaşte poarta visurilor. Nu mă grăbesc, sau nu mă mai grăbesc. Dacă am făcut-o o vreme, nu mi-am dat seama că de fapt nu e benefic şi că liniştea vine odată cu un curs ce trebuie să fie lin.

Uneori cuvintele dor. Ranile se acoperă dar cuvintele nu se uită. Aş fi vrut să nu ştii cât de răvăşitor eşti, aş fi vrut să nu ştii că fiecare zâmbet îmi zdruncină sufletul. De fiecare dată te prefaci sau nu vrei să îmi arăţi că ştii cât mă tulburi.

Nu o să înţelegi niciodată că de câte ori creezi o distanţă între noi, eu sunt tot acolo, lângă tine, căci mi-am pierdut inima în carnea ta şi am uitat de mine în drumul dintre îmbrăţişare şi sărut.

Îmi place faptul că iei tot de la viaţă. Sunt cartea din biblioteca ta, care uneori spune povestea noastră de iubire. Mă închid pentru o vreme, opresc cuvintele, şi nu mai scriu.

24

Reclame

2 comentarii

  1. Cuvintele dor fiindcă tu le trimiți așa. Trebuie să le mai lași și libere, să-și caute de lovit singurele, de capul lor, adică. Cuvintele sunt păsări călătoare…nu le împușca! Noi nu suntem vânători, nu?! Nu suntem nici păsărari, ca să le știm a hrăni cum trebuie…dar putem învăța. Nu renunța la trimitere, dar schimbă frecvența! Fă-o să devină mai sprințară… 🙂

    Apreciază

  2. Chiar interesant. Cea ce am vazut pe pagina tau despre Uneori cuvintele dor | Jurnalul unei Eve m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Va felicit pentru realizarea jurnaluluneieve.com, care e un site care trebuie cunoscuta.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s