Mi-e inima o casă plină de iubire

Hai să ne gândim la modul în care vom bate în fiecare zi un cui, cum vom aşeza o scândură, cum vom zidi cărămizile, cum vom pune acoperişul casei sufletului nostru. Tot ce construim ne reprezintă.

Acasă pentru noi este locul în care suntem împreună. Oriunde am fi, ne facem timp să ne însoţim unul pe celălalt.

O să-ţi vorbesc despre casa noastră, dar înainte de asta, aş vrea să îţi spun că sunt absolut convinsă că există pe lume două sentimente care ne vor rămâne străine pentru totudeauna: plictiseala şi invidia.

Viaţa nu constă în numărul de ani care trec peste noi, ci în numărul de ani trăiţi. Sunt clipe trăite şi clipe netrăite, clipe ce aşteaptă a fi trăite. Îmi doresc să ne umplem viaţa cu clipe trăite.

Casa noastră nu va fi o casă oarecare, unde se vor găsi doar camere confortabile, locuibile. Casa noastră va fi locul în care ne vom odihni sufletele şi ne vom asculta tăcerea. O vom îngriji ca pe un adevărat templu, ce ne va primi şi ne va înălţa iubirea.

Femeile îşi doresc să transforme dormitorul într-un sanctuar în care să simtă că aspectele cele mai senzuale, mai feminine, mai rafinate, le sunt hrănite, un loc unde inima va spune: ”mă simt acasă”.

Acasă eşti tu. Aş redecora-o cu iubire în inimă, amintindu-ţi mereu că acel loc trebuie să te îmbie şi să te fascineze, oferindu-ţi un loc de relaxare, o oază de linişte. Dormitorul dorit de noi va oglindi idealurile noastre de iubire şi armonie.

Acela va fi locul întâlnirii noastre, zi de zi, lună de lună, an de an.

tumblr_mg2f3n17x11qb5t88o1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s