Am ascuns iubirea în inima ta

Iubesc nopţile care mă găsesc alături de tine. Iubesc mirosul tău impregnat în pielea mea. Dimineţile cu adevărat fericite sunt cele în care mă trezesc în braţele tale.

Trăiesc conştient fiecare clipă şi simt iubirea oriunde privesc, orice ating, orice gândesc. mă leg strâns de sufletul tău, îţi mulţumesc imaginar pentru toate clipele în care alaturi de tine gust din izvorul iubirii, pentru momentele vulcanice de inspiraţie creatoare, pentru orele în care am rămas mută de uimire în faţa momentelor cele mai intense, care mi-au adus împlinire şi simţăminte care m-au copleşit.

Energia sexuală e totuna cu extazul divin. Declanşezi în mine o trezire spirituală, o energie care crează lumi. Sunt aici ca să îşi reamintesc faptul că iubirea mea se află în inima ta, sunt cu tine oriunde ai fi şi orice ai face. Rămâi îndrăgostit de viaţă şi de tot ceea ce se întâmplă.

După atingerea ta am tânjit ani de-a rândul, fără să ştiu. Atingerea este gestul care arată iubire. Aş construi un loc al nostru, un spaţiu al intimităţii nespuse, în care să ne explorăm atingerile, îmbrăţişările, dezmierdările, în fiecare seară, atunci când activităţile zilnice vor fi deja realizate.

Ne-am simţi în siguranţă să fim vulnerabili, am fi noi înşine şi ne-am lăsa atinşi în voie. Te-aş mângâia cu încredere, cu blândeţe, cu toată inima. Îmi alimentezi toată iubirea de care am nevoie.

Ai lua mâna mea într-a ta pur şi simplu?

A iubi înseamnă a înceta să traieşti pentru tine, a face ca toate sentimentele omeneşti, teama, speranţa, durerea, bucuria, plăcerea să nu depindă decât de o singură fiinţă.

Înseamnă a te cufunda în infinit, a nu gasi nicio limită simţirii, a-ţi închina viaţa unei fiinţe în aşa fel încât să nu trăieşti şi să nu gândeşti decât pentru a o face fericită, adică a întruni în sine toate contradicţiile!

Nu mă întreba niciodată de ce te iubesc, doar simte felul în care te iubesc!

12285836318sn5zbc

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s