Despre oamenii frumoşi

De cele mai multe ori oamenii se îndrăgostesc de chipuri frumoase. De ochi frumoşi dar reci. De buze frumoase, cărnoase, dar goale. De trupuri înalte, frumoase, suple, dar uscate. Nu sunt aceştia cei care poartă în suflet adevărata frumuseţe.

Aceştia sunt cei care poartă o mască întreaga lor viaţă – o frumuseţe artificială. În viaţă m-am amestecat printre ei, m-am simţit străină şi am plecat. Nu poţi rămâne o veşnicie într-un loc în care nu te simţi ”acasă”.

Am vrut cândva să vorbesc despre greşeala bărbaţilor, văzuta prin ochii mei. Uneori bărbaţii se îndrăgostesc prea târziu, când sufletul femeii a luat deja foc şi se zbate între flăcări şi lacrimi.

Deseori trebuie să îi îmbrăţişezi pentru că din orgoliu sau lipsă de timp, parcă evită braţele tale. Chiar dacă alergi în fiecare zi cu braţele deschise, la un moment dat oboseşti: strângi palmele, strângi sufletul, şi renunţi.

Când destinul îţi scoate în cale omul pe care l-ai aşteptat o viaţă, îţi dai seama câte clipe ai irosit până în momentul acela, al întalnirii celor două suflete, şi astfel,  preţuieşti mai mult, îţi doreşti mai mult, iubeşti mai mult.

Acum vorbesc despre oamenii minunaţi pe care viaţa ni-i scoate în cale. Oameni care ne arată şi cealaltă faţă a frumuseţii. Oameni a căror frumuseţe rezidă în suflet, în ocrotirea pe care o oferă, în blândeţea pe care o posedă, în iubirea pe care o dăruiesc necondiţionat.

Oameni frumoşi spiritual, oameni a căror frumuseţe va fi eternă, oameni care nu vor îmbătrâni nicicând, oameni care vor trăi veşnic în sufletele noastre.

tumblr_mnmrtjzXLf1rukqzfo1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s