Noi dorinţe şi patimi deocheate

Mă întreb dacă ai ştiut în acel moment că te-am căutat cu ochii plini de dor în încăperea mare şi spaţioasă. Am vrut să mă atingi încet cu degetele mângâietoare, în timp ce trupul meu tresărea şi se întindea tandru, atunci când mâinile  se jucau dezmierdându-ţi pielea.

Am ales să renunţ la cuvintele de iubire pe care le-aş fi oprit uneori, căci am vrut să-mi simţi din suflet trăirile şi toată iubirea.

Trezeşti în mine de fiecare dată noi dorinţe şi patimi deocheate, care mi se ascund în sufletul răvăşit de atâta tandreţe. Te-aş încuia în mine si-aş ascunde cheia sub plex, acolo unde fluturii zburdă în voie. Te zăresc la margine de pat când îmi ridic privirea înceţoşată spre tine.

Te văd zâmbind şi mă-ndrept spre tine, ca să mă poţi cuprinde în braţe. Ştii cât îmi doresc fiecare atingere şi îmi oferi îmbrăţişările perfecte fără să mă văd nevoită să ţi le cer.

Simt acea flacără nebună şi atingerile tale calde  când îţi cobori mâinile pe trupul flămând de tine. Uit de toate şi totuşi ştiu că porţi în tine iubire adevărată pentru că mi-o dăruieşti atât de dulce în momentul în care devin din nou a ta, şi ne jucăm în noapte până când trupurile se scaldă în acea contopire perfectă a două trupuri ce îşi sunt confidente. 

tumblr_m8pzb8b52y1rb2an4o1_500

Reclame

10 comentarii

 1. Oare de ce ai un singur buton pentru like?
  O sa ajung sa cred ca esti pe urmele mele 😉
  Ruxandra, am trait exact ceea ce scrii, la distanta de 48 ore. Ce nebunie 🙂
  Da-mi voie sa rad, este minunat ceea ce scrii si atat de. .. real 🙂

  Apreciază

   1. Te crezi surprinsa? :))
    Eu ce sa mai zic, mai ales ca m-ai surprins cu asemenea postari de o groaza de ori 🙂
    Tot ce trebuie sa fac e sa astept urmatoarea ta postare, poate imi vei prezice si viitorul in functie de tine 🙂

    Apreciază

   2. Hai ca, mai nou, ghicesc in cuvinte. Nu e rau deloc. Maine poate apare un articol care sa ti se potriveasca, din nou. 🙂

    Apreciază

 2. N-am mai intalnit pe cineva sa traiasca asa de intens iubirea si sa-si descrie simtirile cu asa ardoare, daca si el citeste ce scrii tu aici, cred ca nici nu-i nevoie sa-i descrii in cuvinte ce simti pt el. Se pare ca este un barbat deosebit, iar tu…o femeie norocoasa! Ce frumoasa e iubirea…sper s-o pot intalni si eu din nou…

  Apreciază

  1. Eu am intalnit dragostea atunci cand speram cel mai putin, de fapt nu ma mai asteptam la asta. Dar s-a intamplat. Si cred ca nimic nu e intamplator. Uneori simti, iti dai seama,stii, cand acel om e cel pe care l-ai asteptat dintotdeauna. Da, recunosc, sunt norocoasa, pentru ca traiesc lucruri care pana acum imi erau straine.

   Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s