Spune-i că…

Spune-i că nu alerg spre un adăpost dar mă înghesui în braţele lui. Amintiriile cu el îmi sunt provizii eterne. Spune-i că nu ar putea aduna toate dimineţile pe care le-aş începe cu el, spune-i că îl aud în fiecare respiraţie bruscă şi în fiecare bătaie de inimă. Îl simt în mireasma florilor şi în fiecare petală ce se deschide blând sub mângâierea soarelui.

Spune-i că îmi place siguranţa pe care mi-o oferă îmbrăţişările lui. Spune-i că îi pot fi mângâiere, iubire, aventură, şi mai ales sprijin. Spune-i că iubirea e orice, că port între coaste chestia aia care se cheamă suflet. Şi că pe el l-am tatuat definitiv acolo.

Spune-i că îi scriu în fiecare seară, chiar dacă nu-mi simte cuvintele. Spune-i că am construit o poveste. Iar scenariul e ţesut din vise, dorinte, gânduri şi acea linişte care aduce pace în suflete la finalul iubirilor întâmplate. Spune-i că atunci când gândul meu se întâlneşte cu al lui, capătă o incredibilă forţă.

Spune-i că fericirea mea se compune din clipe. Din clipa de azi. Spune-i că nu îşi va aminti momentul în care l-am privit direct în suflet şi l-am lăsat să mă descopere în timp ce îl descopeream. Atunci mi-am găsit inima întreagă.

Spune-i că vreau să stea cu mine două nopţi şi mâine, vreau să ştiu că în el acasă este bine, spune-i să mă atingă cu el, să mă iubească precum în filme, doar două nopţi şi-n fiecare zi de mâine.

tumblr_mu5vn6fyj11qjo6i9o1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s