Două jumătaţi ale aceluiaşi întreg

Dorul este un sentiment total şi organic. Când priveşti ochii cuiva, ştii când ascunde un dor. Sunt mai multe tonalităţi, senzaţii, sentimente care se întrepătrund şi se contopesc. Când îţi asculţi cu atenţie inima, sentimentul răzbate şi îţi înfăţişează cel mai tulburător dor.

Dorul e semnul unei trăiri intense, e în acelaşi timp duioşie şi durere. Dorul înseamnă transfigurarea fiinţei iubite în absenţa ei, e dovada prezenţei ei de neşters în sufletul şi conştiinţa ta.

În dor, omul este cu totul la cel pe care-l iubeşte. Este cu înţelegerea adâncă în acela, dar, în acelaşi timp, în dor se cunoaşte omul pe sine însuşi, cum nu se cunoaşte în afara dorului. E o tensiune a fiinţei tale, spre cel dorit.

E sensibilitatea faţă de forţa atractivă a celeilalte persoane, faţă de căldura ei, care te scoate din atmosfera rece a singurătăţii.În dor te descoperi fără să te realizezi. În el, aştepţi prezenţa persoanei dorite ca să te realizezi.

Mai este timp destul să te iubesc….Din creştet până-n tălpi şi să mai pot…S-acopăr trupu-ţi fin cu nopţi fierbinţi….Ce n-or mai vrea din minte să te scot…Da, este timp … tu de ce crezi că nu-i ?….Şi chiar de nu-i, voi scotoci-n abis,…..Pe tâmpla nopţii să te pot iubi…..Pe-aceeaşi stea, la margine de vis.

Cei care se iubesc se simt ca două jumătaţi ale aceluiaşi întreg, fiecare trăieşte în mod acut lipsa celuilalt, fiecare îl poartă pe celălalt în sine.

tumblr_mstt933tJ31rmswpbo1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s