Te scriu în inima mea cu tuş de dor

Suflete… simt un deget, încă unul, apoi palma toată care ma scaldă în fiori în secunda cea mult aşteptată. Ştiu doar că în noapte la pieptul tău vibrez iar privirea ta mă luminează.

Suflete…te-ai gândit până acum că atingerea este mijlocul nostru de comunicare cel mai viu, prezent, real?  Tocmai pentru că fiecare mângâiere vine din inimă. Acele atingeri au puterea de a vindeca, hrăni, împlini, şi mai ales de a trezi la viaţă sentimente. Emoţii.

Suflete…mângâerile tale îmi transmit sinceritate, respect, armonie, iubire. Când sunt lângă tine, respir prin inimă. Între toate simţurile cel al atingerii exprimă cel mai bine iubirea dintre două spirite. Văzul şi auzul orchestrează simfonia iubirii exprimată prin atingere.

Suflete…te scriu în inima mea cu tuş de dor şi te ating în zbor cu aripile date de fluturii care se zvarcolesc în interior. Zâmbetele tale îmi cântă armonii  şi mă văd oglindită în ochii tăi în timp ce îţi sărut privirea.

Suflete…mi-ai oferit iubire şi mi-ai atins inima. Te-ai încrustat în ea adânc.

Suflete…mă sperie puterea pe care o ai asupra mea, dar n-aş vrea să înceteze nicicând.  Vreau să păstrez starea de extaz pe care o trăiesc în braţele tale, siguranţa pe care o simt în fiecare gest al tău.

Sufletecuvintele sunt prea sărace şi nu pot exprima imensitatea sufletului meu.

Iubirea noastră-i joc de cuvinte, cu reguli anti-clişeu.  E-un cuvânt înainte, ce se va scrie mereu. Iubirea noastră-i plină de viaţă, ca ceaiul negru din zori, schimbătoare ca luna când se ascunde în nori. 

Iubirea noastră-i scrisă graffiti, nu se învaţă în şcoli, inţelesuri ascunse are-n priviri uneori, in gesturi ştiute doar de noi. 

E soare din nou în sufletul meu, iar cerul e mai aproape de mine, când mă ridic uşor pe vârfuri şi te sărut, e soare din nou în sufletul meu.

tumblr_m6ibbyzAyX1qjqxmoo1_500

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s