Dor de dor cu mult amor

Distanţa e mică, dar dorul e mare. Pot face un singur pas până la tine, apoi să mă cufund în trăiri sublime. Sărută-mi un umăr, mângâie-mi teama, cântă-mi cu degetul pe frunte o melodie.

Îţi cuprind dulcele din privire, simţind zbuciumul aprig de trăiri. Străbat distanţa de lung dor, cu un singur pas până la tine.

Te-am visat înainte să se facă simţită noua dimineaţă. Ne-am ciocnit privirile şi am roşit intimidată. Mi-a vibrat vocea de extaz după primul sărut, primit la cea mai matinală oră a zilei. Mă simt copil în faţa unei forţe de iubire care nu poate fi desenată nici în creion, nici scrisă cu cea mai fină cerneală.

Mă simt îndrăgostită.

Ţi-aş spune cum din dragoste s-aude o ploaie lin plângând, ţi-aş spune că numai din dragoste se naşte un curcubeu, ţi-aş spune că fiecare culoare aduce un sentiment, un nor alergând, un soare blând. Ţi-aş desena pe bucăţi mari de hârtie cuvinte cu un cer senin, o mare albastră şi clară, un pământ.

Ţi-aş mai cânta un vers care ţi-ar râde în suflet.

Iubindu-te, te caut în absenţa luminii tale şi mă predau în faţa egoismul renăscut din abandonarea mea totală în numele dragostei. Te aştept să-mi aduci un ochi de lumină şi un suflet de viaţă.

Tu iubeşte-mă, cum te iubesc şi eu. Cu dor de dor şi mult amor.

tumblr_mtitbubSwO1s8pp0ao1_500

Reclame

1 comentariu

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s