Cui să fiu recunoscătoare pentru fericirea mea?

Inima se aseamănă unei flori, parfumul său fiind nectarul iubirii. Când medităm, noi atingem sursa acelui parfum, iar inima noastră devine atât de plină de iubire, încât ea începe să iradieze acea iubire din întreaga noastră fiinţă.

Este ca şi cum noi devenim iubirea însăşi, şi acea iubire curge din noi, învăluind lucrurile şi oamenii din viaţa noastră cu parfumul ei delicat.

Dragostea, pasiunea şi creaţia se revarsă concomitent din mine. M-am trezit gândindu-mă la tine. Şi zâmbind. M-am gândit că iubim într-un fel pe care lumea îl crede imposibil. Poate simt asta pentru simplul motiv că sunt uluită de bărbatul pe care îl ador. Sunt copleşită. Tot extazul interior este uriaş.

În scrierile mele aşez pe pagini goale o viaţă întreagă. În scrierile mele trăiesc viaţa liric, emoţional, împrăştii sentimentele şi cutremur universuri. Ele sunt mult mai puternice decât raţiunea.

Nu există momente mai pline de bucurie decât acelea în care mă ascund în braţele tale. Trupul mi-e plin de fiori iar degetele tale îmi dăruiesc dezmierdări nebănuite. Iubesc delicateţea din privire şi intensitatea momentelor.

Glasul tău vibrează pe fundalul trupului meu. Îmi dăruieşti savoarea momentelor. Iar atunci când suntem împreună, clipa devine infinită. Atunci sunt cu adevărat întreagă.

Tu, aşa cum eşti, aşa cum te manifeşti atunci când eşti lângă mine, scoţi la iveală tot ce e mai bun în mine. Scoţi la suprafaţă un eu pe care alţii nu l-au cunoscut. Nu voi înceta niciodată să fiu ceea ce sunt, pentru că am multe să îţi dăruiesc. 

Tot ce putem cuprinde cu mintea şi tot ce nu putem, tot ce vedem şi tot ce nu vedem, tot ce avem şi tot ce suntem, tot ce facem pentru ceilalţi din iubire este iubire. Mi-am eliberat tristeţea din inimă, am alungat spiritul mândriei şi al geloziei, nu mi-a fost frică să te iubesc şi să îţi dăruiesc tot ce am mai frumos. 

Femeia din mine are nevoie de bărbatul din tine. Pentru că îmi place când eşti protector cu mine, când ştii că am nevoie de tine, când îţi manifeşti grija sau dorul, când mă susţii, când mă tragi încet spre tine şi mă cuprinzi în braţe, cu dragoste. În fiecare zi descopăr în mine mai multă dragoste. O revărs pe toată asupra ta.

Cât de minunat este să-l poţi admira pe cel pe care-l iubeşti! Cu totală luciditate. Aşa cum priveşti soarele. Sau luna. Voi veni să te văd dimineaţa şi din felul în care te voi privi vei şti că te iubesc, că sunt tulburată de vocea ta, de ochii tăi, de zâmbetul tău şi de sunetul paşilor tăi. Sunt fericită, înspăimântător de fericită, pentru că sunt aproape de tine.

Şi te întreb: cui să fiu recunoscătoare pentru fericirea mea?

tumblr_msopmxhCcF1sn7ipuo1_500

Reclame

2 comentarii

  1. Tie si Dumnezeului din cer pentru ca te lasa sa te bucuri de astfel de trairi. Ai incredere in tine ca poti sa traiesti tot felul de senzatii, din toate categoriile si de toate frecventele, atata timp cat esti conectata la tot ceea ce te intereseaza, iti trezeste interes si vibreaza in tine intr-un mod, cu totul si cu totul special! 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s