Un suflet în două trupuri

Azi  ţi-am simţit acut lipsa. Am simţit un dor care mă-ndemna să alerg până la tine, să te văd cinci minute, apoi să mă reîntorc la activităţile mele. Iar tu la ale tale. E un dor amestecat cu iubire, e un dor pe care-l simt deşi te trăiesc în mine. Te simt într-un fel pe care n-o să-l ştii niciodată. Nu îl pot descrie în vreun fel.

Oricât aş încerca să scriu despre asta, literele nu se aşează aşa cum îmi doresc, iar intensitatea sentimentelor mele nu poate fi exprimată îndeajuns, oricât de mult m-aş strădui. Aş spune prea puţine dar aş încerca să îţi transmit ceea ce îmi doresc să ajungă  la tine.

Am simţit atingerea mâinilor şi sărutul cald dar ferm, care mi-au rămas în amintire. Te iubesc cu forţa omului mic, aşez respiraţia ta lângă mine şi te privesc din locul în care mă aflu. Mă gândesc la tot timpul în care te-am aşteptat.

Te-am aşteptat înainte de a şti că exişti în lumea asta. Nu te-am căutat, căci era firesc să mă găseşti, acolo unde sufletul îţi arăta calea.

N-am ştiut că pot cuprinde atâta dragoste în suflet. Ţi-am scris poveşti, cuvinte, sute, poate chiar mii. Şi te-am admirat în tăcere, căci m-ai umplut de viaţă, de linişte şi de frumuseţe.

Ţi-am pregătit o prăjitură delicioasă dar n-am îndrăznit să te îndemn să o guşti. Am pus în ea sufletele noastre, am adăugat dragoste, înţelegere şi respect, n-am făcut loc geloziei şi nici certurilor sau discuţiilor în contradictoriu. Nu ne fac bine.

Am pregătit o cremă presărând săruturi aromate, multe grame de îmbrăţişări, puţină frişcă şi vise care sunt realităţi.

Simt împrăştierea zâmbetelor pe care le arunci în direcţia mea. Ştiu că de multe ori zâmbim în acelaşi timp, ne gândim la aceleaşi lucruri, simţim tot ce trăieşte celălalt. Suntem un suflet în două trupuri. Îmi tremură inima când mă gândesc la tine. 

Dragostea mea, nu te iubesc pentru mine, nici pentru tine, nici pentru amândoi împreună, te iubesc pentru că te iubesc.

Te iubesc pentru că sângele mă îndeamnă să te iubesc, pentru că eşti al meu, chiar dacă te afli la metri distanţă. Pentru că mă cuprinzi, treci dincolo de trupul meu, de râsul meu, de străfundurile fiinţei mele.

915498048946594321a2cPxqhc_large

Reclame

8 comentarii

  1. Si eu azi am trecut 5 minute sa il vad si apoi m-am intors la munca. Sarutul lui e fenomenal. Dar doar tu poti descrie cu atata sensibilitate …

    Apreciază

  2. De ai sti de cate ori rezonam in ganduri si de cate ori ma prinzi cu scrierile tale, eu simtind sau facand exact ceea ce tu scrii in ziua respectiva, dar tu ai sensibilitatea ta speciala care ma face sa te urmaresc cu drag.

    Apreciază

  3. Este foarte adevarat ca nu exista prea multe cuvinte ce pot descrie ceea ce simt anumite persoane cand iubesc. Important este sa mentina aceasta dragoste cat mai mult in viata lor, ceea ce iti doresc si tie. Ii doresc si lui, celui iubit si iubitor, aceleasi ganduri de bine ce ti le doresc si tie! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s