Tu strigă-mă şi voi veni!

“Adevarata misiune a iubirii este de a face nemuritoare fiinta iubita, de a o sustrage realmente mortii si degradarii, de a o regenera definitiv in frumusete.” (Vladimir Soloviov, in “Drama vietii lui Platon”)

Vorbeam azi cu o colegă şi-mi spunea că e plăcut impresionată de ceea ce găseşte aici, scris pe blog. M-am emoţionat un pic şi-am tremurat pe dinăuntru, deşi n-am lăsat să se vadă asta.

Eu nu ştiu să scriu declaraţii de dragoste. Nici măcar nu e asta ideea. Nu pentru asta există blogul ăsta. Eu scriu ce simt, nu ca să epatez, ci ca să îmi eliberez sentimentele şi pur şi simplu le las să curgă.

Am om alături care mă susţine. Care mă încurajează. Care mă împinge de la spate. Care-mi trimite energie în fiecare moment al zilei. Îi simt atingerile fine şi îmbrăţişările calde. Îmi dă putere. Şi încredere.

Nu stau minute-n şir gândindu-mă la ce să îţi scriu. Pur şi simplu scriu. Oriunde, oricând, atunci când simt că trebuie să scriu. Şi o fac cu multă pasiune, iar uneori simt cum cresc în direcţia asta.

Încerc să nu neglijez blogul. Aş scrie mult mai des dacă mi-ar permite timpul. Dar deja toate s-au aglomerat şi incerc să mă-mpart în mai multe. Nu mă plâng. Sunt fericită. Pe toate planurile. Nu mă mai stresez (prea tare), nu mă mai consum, nu mai zbier de disperare, căci ştiu că apar ele, şi satisfacţiile (de alea financiare zic).

Din noiembrie m-apuc să dau meditaţii. Sunt încântată să reiau activitatea astea. Începem cu paşi mici, dar o să facem salturi peste o vreme.

Încă te mai simt în mine, deşi te afli la câteva gânduri distanţă. Încă îţi simt mirosul, căci parfumul tău a rămas pe pielea mea. Încă îţi simt degetele răvăşindu-mi părul, deşi nu ţi-am spus că îmi place gestul. Încă te văd cum mă prinzi de mână şi îmi săruţi fruntea, deşi până acum nu am ştiut că prin acel sărut se simte atât de vie toată afecţiunea. Încă îţi aud şoaptele, pe care aş vrea să le rosteşti la nesfârşit.

Tu strigă-mă şi voi veni!

tumblr_maqqff4x0I1ra6w8so1_500

Reclame

4 comentarii

  1. Citind IUBIREA ta, visez ca voi mai avea o sansa, candva, la momentul potrivit, si imi trezesti speranta amortita in mine. Citind despre IUBIREA ta eu ma vindec de mine. Multumesc.
    Minunate cuvinte!

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s