Legături de familie şi-o nedumerire

Domnule Director,

Subsemnatul Ioan Şerban Traian, cu domiciliul în Str. Sibiu, muncitor în cadrul atelierului X, vă aduc la cunoştinţă cu respect, următoarele:

În urmă cu mulţi ani m-am căsătorit din dragoste cu o văduvă care avea o fată de 18 ani. Tatăl meu, după căsătorie, m-a vizitat de mai multe ori, ca până la urmă să se îndrăgostească de fiica vitregă, cu care în cele din urmă să se căsătorească, fără a-mi cere consimţământul.

Deci fiica mea vitregă mi-a devenit mamă vitregă iar tatăl meu ginerele meu. Soţia tatălui meu, adică fiica mea vitregă, care în acelaşi timp este mama mea vitregă a născut un băiat care este nepotul meu. fiindcă eu sunt soţul mamei fiicei mele vitrege, dar acest băiat este şi fratele meu.

În acelaşi timp, soţia mea a devenit bunică deoarece este mama soţiei tatălui meu, iar eu sunt nepotul soţiei mele. Nu mult mai târziu, soţia mea a născut un băiat care a devenit cumnat cu tatăl meu fiind frate vitreg cu soţia tatălui meu şi în această calitate este şi unchiul meu. Copilul meu este fratele mamei mele vitrege, iar prin mama mea vitregă, soţia mea a devenit bunică şi eu am devenit bunicul meu propriu. Având în vedere cele de mai sus, întreb:

Dacă copilul meu, care în acelaşi timp este unchiul meu, cumnat cu tata, şi frate cu mama mea vitregă, are drept la alocaţia de stat pentru copii?

tumblr_mtp9b0GnnW1qd8c5to1_500

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s