Ma prabusesc in ganduri patimase

O sa pastrez fotografia ta la indemana, pentru noptile cu frisoane erotice.

Uneori ti-as propune lucruri nebunesti, imposibile, ba chiar indecente, cum ar fi sa fugi cu mine oriunde in lume, sau sa ma pastrezi mai mult de o secunda intr-o imbratisare, sau sa ma tii de mana un minut.

Ma prabusesc in ganduri patimase pentru ca mi-esti drag. Nu ma simt vinovata si nu incerc sa alung gandurile care te cheama. Dragul meu de tine este bolnav si nu-i gasesc leacul.

Traiesc revelatii nebanuite, uimitoare, ale iubirii. As vrea sa ne promitem unul altuia nebunii nefacute nicicand, nopti interzise presarate cu povesti dulci si imbratisari patimase cu gust dulceag.

As vrea sa cred ca nu sunt un personaj usor de uitat si ca voi ramane gandul tau cel mai drag.

Nu stiu sa iti spun intotdeauna toate lucrurile pe care as vrea sa ti le spun, dar nici sa tac, atunci cand ar trebui sa tac. Indrug nerozii, intr-o fastaceala aiuritoare, pe care nici nu pot s-o explic, nici s-o stapanesc.

Imi spun intr-una ca te vreau, ca imi lipsesti, ca as vrea sa te vad, si fac asta minut de minut, vis de vis, cu o consecventa aberanta.

As vrea sa ascult gandurile noastre din singuratate pe care le-am indreptat uneori, cu poezie, alteori cu drag, cu patima, sau doar cu bucuria din privire.

Ploile spala sufletul si imi inmoaie inima. Ia-ma de mana. Sopteste-mi ceva. Strange-ma in brate si lasa-ma sa iti ascult bataile inimii. Nu pleca.

In noaptea asta vin langa tine atunci cand dormi. Iti pun cuvintele asternute intr-un loc ascuns. Sub perna va fi sufletul meu si deasupra eu.

blog

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s