Suflete, sunt imperfectă, dar fragilă

Suflete, m-am trezit intre coastele tale. Stateam sprijinita de-un plaman si te-ascultam cum canti.

Suflete, ma intrebam daca visez, pentru ca ma simteam ocrotita in bratele tale. Numele tau a ramas blocat intre corzile mele vocale iar pielea mea vibreaza atunci cand iti adulmec parfumul.

Suflete, ma bucur ori de cate ori iti vad zambetul. Modul in care razi inca imi rasuna in timpan. Ti-am scris ode ale sufletului dar le-am ascuns bine. Le citesc uneori, atunci cand nu ma vede nimeni. Mi s-a facut brusc dor de mare.

Suflete, o sa-ti scriu pe nisipul inchegat si iti voi recita cuvinte senzuale in momentul in care ne vom contopi cu marea, atunci cand  apusul ne va zambi suav si tot atunci cand vom privi dansul pescarusilor.

Suflete, vreau sa alegem sa ne cantam bucuria cu privirea. Ramane fixat pe retina momentul in care privirea ta mi-a patruns in suflet.  Am zambit si m-am uitat repede in directia opusa, cat sa nu ma observi.

Suflete, as fi vrut sa pot sa-ti zic sa te strecori in spatele meu si sa-mi saruti umarul stang. Sa imi saruti mainile si ochii, apoi sa-mi imprimi sarutari pe care sa le port cu mine.

Suflete, ti-as desena inimi in palma. Ti-as contura o inima in obrazul drept si as saruta locul apoi. Simt nevoia sa iti scriu. Sa lipesc litere pe foi colorate pe care ti le-as ascunde sub perna . Noaptea, inima-mi bate sonor, dar as alerga pana la tine sa-ti numar fiecare bataie a inimii. Atunci m-as regasi in tine.

Suflete, e usor sa te iubesc. Am fluturi care vor sa ajunga la tine si pielea ma furnica. Iti este dor atunci cand pastrezi un loc liber langa tine. Cand ochii cauta frematand. Cand fiecare deschidere de usa aduce o tresarire.

Suflete, la granita dintre vis si realitate, iti astept sarutul si imbratisarea, in fiecare noapte. In linistea zgomotelor pe care le produci ma pierd in tine. Tu sa ma gasesti mereu!

tumblr_mtus6yKzrw1r635w4o1_500

Reclame

3 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s