Intalnirea dintre doua suflete

Septembrie aduce trairi intense si batai de inimi care sporesc iubirea. As vrea sa imi permit sa mustrez oamenii care nu fac lucrurile pe care si-ar dori sa le indeplineasca cu dragoste, lasand teama sa-i traga un pas in spate.

In fiecare zi astept o ploaie torentiala de reprosuri, din partea unor oameni care nu au invatat sa ma accepte asa cum sunt si sa-mi inteleaga dedesubturile. Eu nu stiu sa iubesc decat fara masura.

Cred ca uneori idealizez iubirea. Pentru ca eu tanjesc dupa fiecare poveste care nu are un sfarsit. Toamna asta imi place sa port haine subtiri, si sa simt adierea vantului cum patrunde in fiecare por. Sunt puternica, dar imi place sa fiu alintata. Sunt femeie, dar sunt momente in care trebuie sa iau decizii specifice ariei barbatesti.

Sufletul pereche este omul din oglinda, cel in care te vezi asa cum esti, fara prejudecati si ambalaje. As vrea sa petrecem un moment de viata in care sa nu existe viitor. Drumul ales sa ne fie necunoscut.

Sa privim intalnirea dintre cele doua gari, vazand apropierea dintre doua suflete. Timpul ar fi nedefinit si am ramane in milocul drumului…privind si simtind.

Vreau sa traiesc cu tine tot. Sa nu ma satur de tine, sa te vars si apoi sa o luam de la capat. Nu existam unul fara celalalt, oricat de mult am vrea asta. In momentul in care ne-am intalnit, ne-am amestecat sufletele.

Uneori, cuvintele trebuie sa taca, pentru a simti linstea provocata de tacere. Cuvintele sunt adiacente. Oamenii se inteleg in profunzime dincolo de vorbe, se intuiesc, se sustin, se iubesc adica.

Daca nu poti sa alegi din toata inima, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa nu te mai fortezi sa iei o decizie. Nu poti iubi din alt loc decat din inima.

tumblr_mtjao6qjD81sq6spto1_500

Reclame

2 comentarii

  1. Deep! Din ce in ce mai profund! Ar cam trebui sa transformi scrierile intr-o carte, pe care s-o numesti…tu stii cel mai bine cum. O adevarata mixtura de eroism, feminitate, sensibilitate, curaj, blandete, naturalete, fior…felicitari pentru o relatare patrunzatoare, cel putin din unghiul din care vad eu..o noapte buna sa ai si multe vise inaltatoare, inspiratie continua si multa energie sa poti descoperi ceea ce incerci sa patrunzi 🙂

    Apreciază

  2. Adrian, multumesc pentru toate aceste cuvinte frumoase. Voi scrie o carte intr-o zi, asa cum am promis, cum mi-am promis, si probabil ca voi lua randuri de aici si le voi lipi acolo.

    Noapte buna! 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s