Un alt blog, o alta poveste

Am deschis un nou blog, mai exact asta, pentru ca vreau sa scriu cateva articole, care nu si-ar avea locul aici. Nu vreau sa amestec  treburile. NU stiu daca o sa imi iasa, daca e buna ideea sau nu, dar in general cand simt ca trebuie sa fac un lucru, il fac.

Exista si un motiv destul de intemediat pentru care am deschis blogul tocmai ieri. Mi-am propus asta cu ceva timp in urma. Blogul asta va exista in continuare, voi scrie pe el ca si pana acum, desi e posibil sa nu mai pot scrie atat de des. Inspiratie sa fie.

Am ales blogger pentru ca am vrut o tema mai eleganta, simpla si aerisita. Am gasit-o greu si m-am chinuit aproape o zi sa o modific, sa umblu in html si alte chestii pline de coduri intortocheate. Am inserat optiunea de comentarii de la Disqus, pentru ca mi se pare simplu de comentat, si pentru ca acele comentarii oferite de blogger nu imi apareau, nu stiu din ce motiv, dar nu se putea comenta.

Nu am deschis acel blog pentru a aduna comentarii sau cititori, ci doar pentru ca simteam nevoia sa fac asta. Va astept si acolo, cu drag.

tumblr_mhb6ohlDDC1rl8igyo1_500

Reclame

4 comentarii

  1. Ruxandra, nevoia de-un nou blog o înțeleg – nu în totalitate, totuși -, dar de ce are același nume? E puțin derutant și, dacă vroiai să fie altceva, să scrii acolo într-un mod diferit, parcă mă așteptam să fie un alt nume, potrivit noii direcții… Bine, zic și eu, tu știi mai bine motivațiile.
    Oricum, să îți fie bine și acolo.

    Apreciază

  2. Initial , as fi vrut sa trec pe blogspot, si sa scriu doar acolo. Apoi mi-am dat seama ca nu are rost, si ca pe celalalt blog pot scrie altceva. Numele a ramas neschimbat. Acum am modificat, desi, probabil daca voi trece pe domeniu, voi scrie doar acolo.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s