Pot reusi, orice ar fi

Iti multumesc pentru ca mi-ai dat ocazia sa citesc o carte care, intr-un fel, m-a ajutat sa vad mai clar anumite lucruri. Mi-a confirmat anumite teorii si a daramat alte ziduri, pe care le-am ridicat cu multa stradanie in jurul meu.

Voi face ceea ce trebuie facut, voi merge acolo unde trebuie sa merg, voi cladi acele aspecte ale caracterului meu de care am nevoie ca sa reusesc. Viata mea nu este perfecta. Mi s-au intamplat tot felul de lucruri si vor continua sa mi se intample. Dar ceea ce va urma nu ma preocupa foarte tare deoarece sunt absolut convinsa ca mi-am dezvoltat suficient calitatile necesare pentru a merge mai departe astfel incat sa pot trece peste orice.

Cea mai mare victorie nu este sa nu cazi niciodata, ci sa te ridici de fiecare data cand ai cazut. – Confucius

Pot vedea dincolo de ura si frica oamenilor si ii pot coplesi cu iubire pana daram toate zidurile care le-au ridicat in jurul lor, intinzand o punte intre noi. Cand auzim acea mica voce interioara linistitoare, suntem coplesiti de o senzatie de calm pe care nu am fi in stare sa ne-o producem singuri. Exista oameni in viata noastra care pot vedea si care ne pot indica tot ceea ce noi nu suntem dispusi sa vedem, si care, odata ce acceptam acest lucru, ne sprijina si ne incurajeaza. Asta ne permite sa vedem adevarul si sa facem pasii necesari pentru a infrunta viitorul cu responsabilitate si fara teama.

Invat sa dau viata visului meu, sa-i raman alaturi la bine si la rau. Il pazesc, il legan, si il ingrijesc pana va deveni realitate.

Reclame

4 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s