Visul din vis

-fragment-

Am adormit seara. Am inceput sa visez ca eram impreuna si ne plimbam in parc, pe malul lacului. Apoi mergeam pe strazi lungi cu frunze uscate si castane. Aveam parul ondulat si negru, tu aveai un tricou roz. Acelasi tricou roz pe care l-ai purtat cand veneam spre casa, dupa acele zile petrecute departe de lume.  Ne-am plimbat apoi prin atatea orase, atatea zile si am trecut intr-un singur vis prin atatea anotimpuri, au cazut atatea frunze peste noi…ne-a si plouat de cateva ori. Am stat si in soare. Am facut multe, atat de multe si totusi, aproape nimic.

Inca nu te-am tinut destul de mana, nu ti-am retinut complet mirosul pielii…nu te-am sarutat suficient cat sa te simt. Parca nu am facut cat trebuia din tot, iar unele lucruri nici nu le-am incercat. Nu am fugit impreuna, nu am disparut, nu ne-am inchis telefoanele, dar am zambit,  am ras si nici macar nu stiu daca am plans destul.

Atatea lipsuri, atata iubire si atat de putina daruire. Nu am avut timp nici macar sa ne cunoastem pe deplin. Nu ne-am deschis destul, nu am vorbit destul, nici macar nu am spus cat aveam de spus, nu am stat destul impreuna. Nu ne-am jucat destul, nu ne-am iubit destul, nu ne-am dat timp destul, nu ne-am inteles suficient, cat de putin ne-am plimbat. Sunt locuri de care o sa ne fie atat de dor si in care nu stim cand o sa mai ajungem si daca atatea flori pe care nu le-am rupt, atatea strazi pe care nu le am descoperit crezand ca stim tot…atatea cuvinte aruncate fara sens si atatea cu sens nespuse.

Oare am stat destul timp impreuna? Ne-am iubit destul? Am avut suficient timp sa ne admiram? Sa ne privim in ochi si sa ne bucuram ca suntem impreuna? Ne-am apreciat destul? Cand ne-am intalnit in ploaie inca mai visam. Oare cand am alergat in nisip eram in minutul cel mai profund al visului sau cand am adormit cu tine? Ce vis lung! Si totusi…atat de scurt. Niciodata nu ne trezim cand trebuie. Ne trezim cand am fi vrut sa mai visam. Era atat de bine inainte sa sune ceasul.

Mai visez uneori, dar nu e la fel.

51a83e14276c698348

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s